Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak ezt a fajta meglátásomat?
A páromnak az előző házasságából született egy kislány. Az exfelesége elhagyta őt egy másik férfiért, és az akkor 4 hónapos babát is magával vitte. Azóta is együtt vannak.
Mikor a párom mesélte anyukámnak a történetét, akkor derült ki, h az exfelesége akkor is együtt volt már a mostani párjával mikor terhes volt. Anyunak is az első kérdése az volt, h: "Biztos akkor, h tiéd a gyerek?? Mert ki az, aki kikezd egy terhes nővel???"
Mindig is láttam, h a kislány abszolút nem hasonlít a barátomra. A minap rákerestem az exe élettársára és nem tudom, lehet h már én lovaltam bele túlságosan magamat, de a kislány sokkal jobban hasonlít a másik férfira... Tényleg, nem akarom, h igazam legyen, de mégis, rengeteg a hasonlóság van az arcukban... Főképp, h a gyereknek és a pasasnak ugyan olyan a fogazata (mindkettőjüknek helyköz van az első 2 foga között és a mosolyuk is egyforma szerintem...)
Egyáltalán ilyet megmondjak a páromnak, h szerintem nagyon hasonlít a másik hapsira és megeshet, h nem is az övé? Mondjuk fogalmam sincs, h DNS teszt miért nem lett csináltatva... Mit tegyek?
Hát így mond el, ahogy gondolod. Mi ebben a kínos?
Azért a kire hasonlít, meg mit mond az anyukád... ezek nem túl erős dolgok.
Ha fizettet és kötelezte a pasit a gyerektartás fizetésére, a gyerek hozására-vitelére, akkor szólj a srácnak.
Ha semmi kapcsolat, semmi fizetnivaló, semmi közös nincs, akkor hagyd a témát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!