Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg beválik ez a taktika a férfiaknál?
Be, igen, ha egyedül akarsz maradni.
23/F
Hallottam olyat, hogy néhány pasinak bejön, ha egy lány "elérhetetlennek" tűnik, és szeretnek úgymond megküzdeni érte. (Fiú barátaim közül is többen voltak ezen a véleményen)
Van olyan ismerősöm, akik így jöttek össze.
De nyilván a pasik se úgy értik, hogy a végletekig húzod az agyát és folyton elhajtod, mert előbb-utóbb megunja.
De az sem túl szerencsés, ha rögtön beadod a derekad és könnyen megkapnak.
Eddigi tapasztalataim szerint többre becsülik azt a nőt, akit nem visznek ágyba már kb a 2. randin, maradjunk ennyiben.
Kedves kérdező!
Érted senki nem fog küzdeni, ez nem egy háború. Kéretheted magad, teheted a megrendíthetetlen, magabiztos r_b@ncot, de lehet nem fog rád örökké várni a kiszemelted.
Szerintem nem jó taktika.
Nálam ez vált be: Légy kedves, aranyos, megértő és rohadtul dögös ;) Húzd meg, ereszd meg. Irnyítás egyszer itt egyszer ott. Magas labda itt is ott is. Egy férfinek éreznie kell hogy férfi, de azért jó ha azt is érzi hogy tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!