Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag vagy átlag alatti kinézettel az a normális, hogy egy férfinak több 100, vagy ezer jó csajhoz kell odamenni, hogy egy összejöjjön, különben be kell érnie a csúnyákkal-idősekkel?
Pontosan.
Nekem átlagos kinézettel sem jön össze semmi,hiába adok magamra,hiába csináltam vagy tettem bármit...
Szóval ez van a mai világban sajnos,felszínes nők mindenhol...
24/F
Én velem annyi a "baj", hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, és kb. az összes csaj undorodik tőlem emiatt... A személyit is sokszor elkérik az üzletekben, amikor pl sorsjegyet akarok venni.Huszonéves srác vagyok.
Kérdező, a kérdésedre a válasz, sajnos igen, bár én szerintem nekem még az idősebbeknél sincs túl sok esélyem.
Kérdező én sakk klubos voltam. Mégis a nők túlnyomó többsége imád a társaságomban lenni. :D Szerintem két kezem nem elég, hogy megszámoljam hány csajjal szexeltem már.
Az amatőr focista srácoknak azért nincs bnőjük, mert melegek. Ők eldobálják a szappant egymásnak az öltözőben. Ti, akik meg nem vagytok focisták és átlagos a kinézetetek, azért nincs nőtök, mert rosszul kommunikáltok a csajokkal és nincs önbizalmatok. A képlet ennyire egyszerű. Ahhoz, hogy csinos barátnőd legyen nem kell pénz. Legalábbis nem kell sok. Amíg jártok egymással elég egy havi 5000.- forint. Beülni valahova megenni/inni valamit. Állatkertbe/moziba/színházba/discoba belépőre. Filmet nézni otthon, vagy csak mászkálni, őrültködni a városban, ahhoz nem kell pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!