Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag vagy átlag alatti kinézettel az a normális, hogy
egy férfinak több 100, vagy ezer jó csajhoz kell
odamenni, hogy egy összejöjjön, különben be kell érnie
a csúnyákkal-idősekkel?
Figyelt kérdés
Akiket csak láttam mostanában csajoknál próbálkozni, azokat sorra utasítják el a jó csajok discoban, plázában, egyetemen, neten, stb, olyanokat akik pl normálisan öltözködnek, szoktak edzeni, nem remeg a hangjuk, fürdödnek, normálisnak tűnnek, stb. Egyedülálló szinte mindenki körülöttem pár nagy ritka, pl szép emberen kívül, meg pár olyan arcon kívül, akik igen csúnyákkal, vagy kevésbé szépekkel járnak. Olyan nincs, csak kb húszezerből egy ember, akinek átlag kinézettel jó csaj a barátnője? Vagy az átlag férfi kinézethez a bálna meg csúnya csajok meg házasodni akarók illenek, a szép lányok meg csak a magas, jóképű, nagydarab, vagy havonta a "kapcsolatért" sok pénzt fizető emberekhez vonzódnak? Ha valaki nem jól néz ki kiemelkedően, de jó csajt szeretne, az csak szponzorálással lehetséges, hogy pl kinéz a középkorú vagy idős ember magának egy csajt és elkezdi ajánlgatni, hogy vesz neki ruhát, cipőt, telefont, ékszert, stb?
Baromság az egész. Nekem úgy tűnik lazán találnak 28-34 éves koruk környékén valami kiéhezett csávót a rengeteg közül, aki szívesen elveszi őket feleségül annak ellenére, hogy már nem valami szépek és később még kevésbé lesznek. Úgyhogy tényleg ráérnek lazán a 18-25 éves csajok vihogni a barátnőjükkel és rengeteget beszélni.
Ha nagy az önbizalmad de nem vagy jó kinézetű, akkor azt mondják úgyis, hogy az beképzeltség, ha meg jól nézel ki akkor meg azt, hogy önbizalom, nem? Csak az önbizalom miatt nem fognak ömleni a nők, ahhoz kell pénz, vagy kiváló kinézet, hírnév, vagy valami, nem magára az önbizalmadra mennek. Persze sakkklubos, ha jól nézel ki mennek veled akkor is ha -5 ezer Ft-od van, nemhogy +5 ezer. Nyilván az utolsó meg vmi jó csaj akik kizárólag ritka szépfiúkkal szoktak lógni, ezért tűnik neki olyannak, hogy a környezetében foglaltak a csávók.
2015. okt. 4. 15:24
12/27 A kérdező kommentje:
Vagy nem tudom hogy máshogy foglaltak az emberek a körülötted ráadásul jó csajokkal, én szinte akármerre megyek egy foglalt fiatalra esik vagy 9 másik, lehet te azokat nem veszed figyelembe.
2015. okt. 4. 15:28
13/27 anonim válasza:
10-es, amúgy feltűnt, hogy odaírtam, hogy "én nézek ki köztük a legjobban"? Gondolod, ha csaj lennék, odaírnám, hogy A FIÚ BARÁTAIM KÖZÖTT ÉN NÉZEK KI A LEGJOBBAN? :D
2015. okt. 4. 16:12
14/27 anonim válasza:
Nem olyan veszes a dolog, nekem is sikerult, megtartani mar nehezebb, olyan ez mint az egyetem es a bennmaradas
2015. okt. 4. 21:10
15/27 anonim válasza:
Ugyanazt tapasztalom, mint a 10-es, a barátaim és haverjaim közel sem "szuperférfiak", többségüknek mégis összejön egy külsőre átlagos vagy csinos barátnő időről-időre.
2015. okt. 4. 21:13
16/27 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni, de tényleg: de ez hogy nem remeg, jól öltözik és mosakszik... nem ettől lesz jó pasi. Én egy kövér lány vagyok, én is tudom, nem tagadom. Én is kiírhatnám, hogy mosakszom rendesen, jól öltözöm, nem vagyok nagyon introvertált (de túl nagyszájú se). Sőt, én is normálisnak szoktam tűnni, a legtöbb ember azt szokta mondani, hogy szimpatikus vagyok. Na, most ettől sovány lettem? Nem. Hülyét kapok, amikor ilyen tulajdonságokkal akar valaki hódítani. Én se mondom, hogy mért nem jár velem Brad Pitt, hiszen beszélek angolul, és szoktam mosdani.
2015. okt. 4. 21:41
17/27 anonim válasza:
"és egy kupac sz*rt se ér az életük."
Mondjuk ha valóban igazad is van, és pasiügyben nem jön be nekik az élet, attól még nem kupac sz-r az életük, mert ha valóban hoppon is maradnak, attól még lehet, hogy közben feltalálják a spanyol viaszt.
2015. okt. 4. 21:43
18/27 A kérdező kommentje:
Mindenki pár gyenge discos próbálkozást kivéve csak az ismeretségi körében csajozik? Az normális ha mondjuk valaki mondjuk discoban, plázában, vagy utcán odament már közel 100 lányhoz és semmi? Olyankor mi van, ti min próbálnátok meg javítani, ha mondjuk 50 csajból semmi?
2015. okt. 5. 14:28
19/27 anonim válasza:
Amiről te beszélsz, az az úgynevezett "felszedés". Egy átlagos adottságú, igényes, szociálisan megfelelően kalibrált, csinos nőknél így próbálkozó férfi mondjuk 10 próbálkozásonként 1 telefonszámot, 5 telefonszámonként 1 ténylegesen megvalósult randit remélhet, ahol úgy minden 10 lánnyal, akivel randizik, lesz szex. Kiszámolhatod, hogy ezen feltételekkel kb. 500 leszólításonként egy csinos nővel szexelhetsz. Persze minél kevésbé csinosaknál próbálkozol, annál jobban megnő a sikerarány, illetve akkor is, ha csak olyanokhoz mész oda, akiktől eleve kapsz valami jelet, de akkor viszont lehet, hogy viszonylag ritkán mész oda bárkihez is.
Te döntöd el, megéri-e, szerintem érdemesebb úgy próbálkozni, hogy van valami kapcsolódási pont, amin elindulhatsz (közös barátok, munkahely, sport, stb.), de persze ezzel is lehet próbálkozni, csak készülj fel, hogy nagy mennyiségű visszautasításon/lerázáson kell átverekedned magad egy kis kufircért.
2015. okt. 5. 14:57
20/27 A kérdező kommentje:
Igen, kb 500-ból 1 arányra gondoltam én is, de ha igyekszel 10 csajnak a számát fél óra alatt is el lehet kérni, az egy öt órás lógással tíz telefonszám, ilyen sokan nem adják meg, különben szinte egy nap alatt becsajozna bárki. Meg ha ezt a 0.2%-os sikert valahogy feldobja valaki akár csak 2%-ra, akkor az 450-el kevesebb elküldés per barátnő, miért kell egyáltalán ennyihez odamenni és hogy lehet csinálni mondjuk egy 30-ból 1-et, vagy azt csak a nagyon jól kommunikáló szépfiúk tudják, meg akik csak a jelekre, vagy minden bányarémre mozdulnak rá? Engem ismeretségi körben is kb öten elküldtek mostanság jó csajok, úgyhogy arról, hogy ismeretségi körben könnyebb jó csajt felszedni nem vagyok annyira meggyőződve, meg miután elutasítottak ott az egyre csúnyább csajokat kell már mustrálni, míg pl discoban van utánpótlás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!