Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem sokára 24 leszek és félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sokára 24 leszek és félek a társkereséstől, miért van ez?!

Figyelt kérdés
Félek, hogy a korosztályomnak nem felelek meg, a 18-20 éves csajok meg azt mondják, hogy idős vagyok hozzájuk (igaz nem szokták, ha csak alkalmi). A korosztályomban szinte mindenkinek voltak már hosszú kapcsolatai, nekem sosem volt pár hónaposnál több, meg mindig csak kalandok, félek, hogy nem jön el az igazi. Félek kezdeményezni is főleg neten itt sokszor olyan, hogy van nekik bőven választék, aki ír nekik tudnak válogatni , élőben már egyszerűbb dolgom szokott lenni ott szemtől szemben előbb kiderül mennyi az esélyem van, de ott is mindig csak futó jön össze, nincs az, hogy megbeszélünk valamikor egy randit, általában utána vagy ők vagy én nem veszem fel velük a kapcsolatot. Nekem ez már kezd így kényelmetlen lenni, kéne egy társ, de nem tudom hol kezdjem és hogy.

2015. okt. 16. 22:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Volt akiért már köveket is megmozgattam, már mások szóltak rám, hogy egy energiavámpírral van dolgom...Szóval rájöttem, hogy erolkodni felesleges, a jo dolgok maguktól is kialakulnak két ember között csupán idő kell hozzájuk, na meg egy megfelelő partner na már most nekem ez hiányzik. Érted aranyom?!
2015. okt. 17. 02:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Nálam is vagy harmincasok, vagy tinik próbálkoznak. Én is félek, hogy vénlány maradok. 22L
2015. okt. 17. 13:38
 13/17 A kérdező kommentje:
próbálkozhatok nálad?
2015. okt. 17. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Az nem segít ha ülsz és varod a sultgalambot a szadba!Elébe kell menni a dolgoknak,tenni érte! Jó dolgok akkor történnek meg veled ha vidám vagy és bevonzod.Neked kell iranyitani az életed!Ha arra van szükség fejleszteni!!!Energiabefektetes nélkül nem megy!
2015. okt. 17. 19:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Mostanában nem vidám az életem, régebben az volt, pozitívan álltam a dolgokhoz, bevonzottam a jót ezt tapasztaltam is. Csak hát a nap fénye elvakítja az éleslátást, így a fontosabb dolgokra nem koncentráltam eléggé, pl ezért is kezdtem későn az egyetemet meg ehhez hasonló dolgok.
2015. okt. 18. 01:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Talán mert retardált vagy...
2015. okt. 18. 11:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Talán mert a ku rva a .nyád
2015. okt. 18. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!