Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok két erős jellem egy párkapcsolatban hosszútávon jól kijöhet egymással?
Két egészséges önértékelésű ember nagyon jó párosítás. De: egyáltalán nem biztos, hogy aki harsány, magabiztos, erős jellemnek tűnik, az valóban az is! Sokszor az alacsony önértékelés leplezésére szolgál, úgyhogy ez sokkal összetettebb.
Én nagyon sokáig éltem úgy, hogy kifelé hatalmas önbizalmat mutattam, de belül nem volt, ezért a kapcsolataim nem voltak egyenrangú kapcsolatok. Évekbe telt felépíteni az önértékelésem, most már nem csak a látszatra ügyelek, és azóta rájöttem, hogy nem az számít, hogy ki csendes, vagy közvetlen, hanem az önértékélés a lényeg és az, hogy mennyire képes és hajlandó dolgozni önmagán az illető.
soha nincs egyenlőség,de mégis az hogy közelebb állnak egymáshoz,erősíti az egységet
igazán jó kapcsolat az ilyen.Bár kinek mi az erős jellem...nekem a vagány extrém,nagy szájú kemény csajok azok,akik kinyitják a szájuk nem csak parancsra hm .D
Intelligencia,empátia,kompromisszum készség,tisztelet, bizalom.
Amennyiben ezek megvannak, működhet egy 2 ilyen ember közötti kapcsolat.
Természetesen hasonló értékrend,amit nem árt már az elején letisztázni, ez az egyik legsűrűbb szakító ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!