Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mind nö és férfi szempontból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mind nö és férfi szempontból, ha egy pár hétköznap munka miatt szinte nem is látják egymást hosszutávon problémát okozhat?

Figyelt kérdés
Párom folyton délelött dolgozik.Én is délelött dolgoztam így a délutánokat mindig együtt töltöttük.Ugy néz ki most uj állásom lesz,igaz 2 müszak,minden második héten délutános leszek.Tapasztalatokat szeretnék kérni,ha ti ilyen helyzetben voltatok mit éltetek át?v mire probáltatok törekedni?bizom páromban csak azért bennem a félsz h késö estig vajon mit fog csinálni,félek h talán lesz valakije v félrelép nemudom,persze hülyeség,inkább az van bennem h félek h eltávolodunk egymástol és ennek lesznek következményei.A kapcsolatunkban a párom az aki elkényelmesedett,megszokta h itt vagyok és alig töri magát.nem is tudom hülyén fogalmaztam,félek h következményei lesznek.persze nem sok az az 5 nap de volt már hasonlo helyzet amikor egy napot sem voltunk együtt munka miatt kihatott a kapcsolatra es félek megint ez lesz.Ilyenkor kovácsolodik a kapcsolat jobban vagy pont esik szét?
2015. jún. 9. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem az szokott rosszat tenni ha túl sokat vagyok együtt az aktuális párommal. ilyen férfiakat is keresek mindig, akik nem akarják az összes szabadidejüket velem tölteni. azt hiszem ez minden kapcsolatra máshogy hat. attól függ ti milyen típusok vagytok, mennyire igénylitek egymás folyamatos társaságát.

de ha már most azért aggódsz, hogy meg fog csalni, mert egy pár órával kevesebbet leszel otthon...vagy a kapcsolatoddal van baj vagy a fejeddel. bocsi, nem akarlak megsérteni, de ez nem normális szerintem

2015. jún. 9. 10:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a fejemmel van baj :) csak voltak következményei mikor eltávolodtunk egymástol.Párom nem mindig öszinte es hazudozik mert nem akar összeveszni.Voltak ebböl gondok,nem akkora dolgok de azért csalodtam benne.Én sokáig azt hittem h mindent megbeszélünk és tudunk egymásrol mindent,aztán jöttek elö dolgok amit minden ismerösöm tudott csak én nem,ilyen munkahelyi kavarás de hiszek páromnak h nem igaz,meg ilyen dolgok néha bizonxtalan vagyok,ugy volt h babaprojektbe kezdünk de már mégsem akar.és félek h van valami oka ennek.Valoszinö én spilázom tul.
2015. jún. 9. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az en parom minden masodik heten pentek delutantol kovetkezo het pentek reggelig dolgozik, majd a kovetkezo heten szabad. Ilyenkor hetvegen egyaltlan nem tudhazajonni, tehat minden 2. hetveget egyedul toltok a gyerekekkel. Hetkoznapokon pedig nap kozben van otthon, amikor viszont en a munkahelyen. Igy azokon a heteken, amikor dolgozik, csak futolag latjuk egymast, hacsak nem dolgozom en is neha otthonrol. Eleg nehez igy, m hianyzunk egymasnak nagyon. En megbizom a paromban, m szorgalmas, figyelmes, csaladcentrikus es amikor csak tud, hazajon a munkahelyerol akarcsak 1 orara is. Szeretnenk valtoztatni ezen a helyzeten, dolgozom azon, h sajat irodat nyissak es akkor tobbet lehetek otthon. De ez sajnos evek kerdese. Ha egyebkent a kapcsolat jol mukodik, akkor nem kellene, h problemat jelentsen az eltero muszak.
2015. jún. 9. 10:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igyekszem én is hogy ne lépjünk abba a hibàba mint régen.es eröt kitartast az uj irodahoz lehet sok idö de kitartassal elered a celt :)
2015. jún. 9. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!