Lányok-nők: szerintetek nőttek a férfiak igényei velünk szemben pl. az elmúlt 20 évben? Meg tudtok mindnek felelni vagy hogyan kezelitek ezeket a hétköznapokban?
Szerintem nem nőttek az igények.
Jó, persze, mondjuk 20 évvel ezelőtt még nem volt ekkora divat a szőrtelenítés, de ez az egyetlen, ami azóta változott szerintem.
A normális, épeszű pasik akkor is és ma is a jó fej, alapvető emberi értékekkel megáldott, csinos/kedves arcú/jó fenekű/kinek mi nőket keresték.
Ne a pasiknak akarj megfelelni, hanem magadnak. :D
Ha ez megy akkor nem lesz gond. :)
18/F
20 évvel ezelőtt születtem, szóval nem igazán tudom megmondani, hogy akkor milyen magasak voltak az igények :DD
de azt elszeretném mondani, hogy elég sok lány/nő az oldalon durván megkapja a válogatós jelzőt, miközben a pasik észre sem veszik hogy ők is válogatósak.
képesek szép lányokat teljesen leátlagozni vagy csúnyázni, még itt gyk-n is, de még élőben is :S
Nagyon érdekes válaszok jöttek be eddig.
Kedves 6-os:
"Lehetőleg ne írjanak olyan férfiak, akik már az elején ezzel kezdik: na de bezzeg a nők. Ennek semmi értelme. Köszönöm." - ezt pont a te típusodnak írtam, csak látom, hogy nem tudtad megállni, hogy ne írj :)). Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!