Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik napról a másikra elmúlt a szerelem?
Figyelt kérdés
1 hónapja nem találkoztunk a barátommal. Körülbelül 2 héttel ezelőttig minden nagyon jó volt, rettentően hiányzott, vágytam rá. Aztán egyik napról a másikra bekattant bennem valami, azóta olyan érzéseim vannak, hogy szakítani kellene, lehet hogy nem is szeretem már. Szerintetek mi ez az érzés? De tényleg, egyik napról a másikra tört rám, nagyon rossz, rengeteget sírok emiatt, mert nem értem mi történik velem. 1 hét múlva találkozunk, lehet minden olyan,mint régen? L/192013. aug. 3. 17:55
1/8 anonim válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk. Mikor találkozol kedveseddel és ránézel és megöleled abban a pillanatban tudni fogod mi a jó lépés :)
2/8 anonim válasza:
Ha sírsz miatta valószínüleg még érdekel,és nem teljese akarod a szkítást!
3/8 anonim válasza:
én is sírok, a barátnőm miatt. nemtudom hogy mi lesz velünk. nagyon szeretem, de nagyon megbántottam ismét. fogalmam sincsen hogy szerthet e még...
4/8 anonim válasza:
A szerelem nem csak érzelem. Ha látod, hogy összeilletek, tényleg jól kijöttök, jól kiegészítitek egymást, akkor ki kell tartani. Ezeken is gondolkozz el, milyen vele egyáltalán, barátilag is jól kijöttök-e, stb.
5/8 anonim válasza:
Volt már nekem is hasonló.
Amúgy hamar el is szállt volna,de utána még ezen kattogtam.
Gondold végig magadban,hogy miért is ne kedvelnéd.
1 hét múlva már a helyre fog állni :)
7/8 anonim válasza:
Ha nem haragszol, most csak belinkelném a tegnapi válaszomat egy tegnapi kérdezőtől, mert nincs kedvem bepötyögni megint azt a hosszút.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. --> itt a #4 és #5. választ írtam én.
Ha segítségre van szükséged vagy bármi kérdésed van, nyugodtan írj privátot, segítek amiben tudok, vagy legalább szívesen támogatlak
Sok sikert, ne add fel!
16L
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkitől a választ :) Ő az első kapcsolatom, és úgy érzem, ha őt elveszíteném, egy darabig nem kellene más...egy jó darabig :( De mégis, annyira kétségbeejtő ez az állapot. Más emberi kapcsolatok terén is gondjaim vannak (korábbi,csak rossz tapasztalatok), szerintetek lehet köze a kettőnek egymáshoz?
2013. aug. 4. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!