Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22/F és 27/N mennyire működhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22/F és 27/N mennyire működhet hosszútávon?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy nálam 5 évvel idősebb nő, és egyértelmű jelzéseket adott arra, hogy az érzések kölcsönösek. Viszont elgondolkodtam azon, hogy ha belekezdenénk egy komoly kapcsolatba, milyen kilátások vannak. Ő egy kész, komoly, érett, szép nő, én pedig még a szüleimmel élek, nincs semmilyen kialakított egzisztenciám, és nők terén is nagyon tapasztalatlan vagyok még a 22 éves korhoz képest is, de főleg a 27 éves korhoz képest. Nem volt még komoly kapcsolatom, csak néhány futókaland, de én komolyat szeretnék.

Én még elég éretlenül állok hozzá a koromhoz viszonyítva is ahhoz, hogy véglegesen el akarjam dönteni, kivel állapodom meg, gyerekvállalás, családfenntartás és hasonlókon nem is akarok még gondolkodni sokáig, miközben egy 27 éves nő már abban a korban van.

Tehát most éppen jelenleg minden tökéletesen működik/működne közöttünk, ezt érzem, de hosszútávú célok terén lehet, hogy a terveink idővel (pár év múlva) nagyon szétmennének, ezért nem tudom, hogy mi tévő legyek.

Nem akarok vele ilyenekről beszélni sem még.

2016. júl. 14. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod. Annyi a lényeg, hogy beszéld meg vele ezeket, amiket kiírtál, hogy te még nem tudod lekötni magad végleg mellette, ha össze is jün a dolog. Ha ezt elfogadja, akkor miért ne jöhetnétek össze? Nekem is volt pont ugyanennyivel idősebb barátnőm és simán működött a kapcsolat, nem is kevés ideig. Ha őt nem zavarja az, hogy még nincs felépített egzisztenciád, életed, akkor vágj bele. Nem minden nő golddigger. Csomó mindenre megtaníthat téged, tököt növeszthetsz mellette, és azért az sem mindegy, milyen csinos, érett nővel jelensz meg akárhol. Nem kell mindjárt az egész családját a nyakadba venned, meg esküvőt tervezni :)
2016. júl. 14. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
9%

Öcsém most volt ilyen kapcsolatban, 27-28 körül a nő, 20-21 körül drága öcsém. Fél év után a csaj kitalálta, hogy neki mostazonnal gyerek kell, nem baj, hogy nincs hova, de ő akar, kész. Öcsém nem hülye, nem akart, szóval szétmentek.

Másik oldalról (ez nálunk valami családi ütődöttség lehet...), én 24L vagyok, barátom 20F... És nekünk kb összeférhetőek a hosszútávú terveink. 2-3 évnyi kompromisszumkötés kell azért a gyerekvállaláshoz, de működhet. Másfél éve vagyunk mondjuk még csak együtt, de hosszú távra tervezünk.

Te látod... de én megmondom neked őszintén, 27 évesen kezdve, már nem mennék bele komoly kapcsolatba ezzel a korkülönbséggel, mert így legkésőbb 30 évesen szeretnék gyereket, ha most egy akkor 6 éves kapcsolatban vagyunk, hiába csak 25 lesz a barátom, már reális. De egy szintén 24-25 éves sráctól 2-3 év után ugyanezt nem várhatom el.

2016. júl. 14. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:
28 vagyok a barátom 3 évvel fiatalabb nálam és egyáltalán nem akarok gyereket a közeljövőben(5 év). Nem gondolkozunk rajta, hogy kellene, látunk elég példát arra a környezetünkben, hogy ne siettessük a dolgot. Speciel egyikünknek sem hiányzik az életéből, lehet soha nem is lesz, de nem is pörgök rajta. Mindenki egyéni gondolkodó lélek, ne általánosíts, inkább beszéld meg vele. Mellesleg, azt írod, hogy komoly és érett nő, akkor csak átgondoltan cselekszik és vagy nem tervez veled hosszú távra, vagy ő sem akar gyereket még jó sokáig.
2016. júl. 14. 01:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Az emberek mind ilyenek? Tervezzünk hosszú távra, mikor még el sem kezdődött. 2-3-5-10 év alatt, rengeteget változik egy ember, külsőre, belsőre. Lehet, aki most nem tudna elképzelni egy gyereket 4 év múlva oda lesz, hogy neki gyerek kell, de bármi másban is. Én soha nem terveztem, ragaszkodtam dolgokhoz. Majd adott helyzetben megbeszéljük, döntünk.
2016. júl. 14. 07:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Megbeszèlés kérdése. És hogy a nő mit akar. (azt màr tudjuk hogy te mit akarsz) Màr csak el kell neki mondanod.

Nálunk is én nőként vagyok idősebb a férjemnél 3,5 évvel. Èn 24 ő alig 21 volt mikor összejöttünk, viszont mindketten komoly kapcsolatot akartunk (megállapodni). Mivel minden klapolt köztünk, össze is hàzasodtunk 1,5 év utàn. Akkor ő még csak 22 éves volt, én 25. Most 30-27. Azt mondja ha tehette volna, fèl év utàn elvesz.:)

Annyi a lènyeg, hogy derüljön ki ugyanazok e a terveitek. Ès akkor vagy összejön egy 1- 2 éves kapcsolat, vagy ha a nő többet akar akkor bele sem megy veled...

2016. júl. 14. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!