Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/F és 27/N mennyire működhet hosszútávon?
Megtetszett egy nálam 5 évvel idősebb nő, és egyértelmű jelzéseket adott arra, hogy az érzések kölcsönösek. Viszont elgondolkodtam azon, hogy ha belekezdenénk egy komoly kapcsolatba, milyen kilátások vannak. Ő egy kész, komoly, érett, szép nő, én pedig még a szüleimmel élek, nincs semmilyen kialakított egzisztenciám, és nők terén is nagyon tapasztalatlan vagyok még a 22 éves korhoz képest is, de főleg a 27 éves korhoz képest. Nem volt még komoly kapcsolatom, csak néhány futókaland, de én komolyat szeretnék.
Én még elég éretlenül állok hozzá a koromhoz viszonyítva is ahhoz, hogy véglegesen el akarjam dönteni, kivel állapodom meg, gyerekvállalás, családfenntartás és hasonlókon nem is akarok még gondolkodni sokáig, miközben egy 27 éves nő már abban a korban van.
Tehát most éppen jelenleg minden tökéletesen működik/működne közöttünk, ezt érzem, de hosszútávú célok terén lehet, hogy a terveink idővel (pár év múlva) nagyon szétmennének, ezért nem tudom, hogy mi tévő legyek.
Nem akarok vele ilyenekről beszélni sem még.
Öcsém most volt ilyen kapcsolatban, 27-28 körül a nő, 20-21 körül drága öcsém. Fél év után a csaj kitalálta, hogy neki mostazonnal gyerek kell, nem baj, hogy nincs hova, de ő akar, kész. Öcsém nem hülye, nem akart, szóval szétmentek.
Másik oldalról (ez nálunk valami családi ütődöttség lehet...), én 24L vagyok, barátom 20F... És nekünk kb összeférhetőek a hosszútávú terveink. 2-3 évnyi kompromisszumkötés kell azért a gyerekvállaláshoz, de működhet. Másfél éve vagyunk mondjuk még csak együtt, de hosszú távra tervezünk.
Te látod... de én megmondom neked őszintén, 27 évesen kezdve, már nem mennék bele komoly kapcsolatba ezzel a korkülönbséggel, mert így legkésőbb 30 évesen szeretnék gyereket, ha most egy akkor 6 éves kapcsolatban vagyunk, hiába csak 25 lesz a barátom, már reális. De egy szintén 24-25 éves sráctól 2-3 év után ugyanezt nem várhatom el.
Megbeszèlés kérdése. És hogy a nő mit akar. (azt màr tudjuk hogy te mit akarsz) Màr csak el kell neki mondanod.
Nálunk is én nőként vagyok idősebb a férjemnél 3,5 évvel. Èn 24 ő alig 21 volt mikor összejöttünk, viszont mindketten komoly kapcsolatot akartunk (megállapodni). Mivel minden klapolt köztünk, össze is hàzasodtunk 1,5 év utàn. Akkor ő még csak 22 éves volt, én 25. Most 30-27. Azt mondja ha tehette volna, fèl év utàn elvesz.:)
Annyi a lènyeg, hogy derüljön ki ugyanazok e a terveitek. Ès akkor vagy összejön egy 1- 2 éves kapcsolat, vagy ha a nő többet akar akkor bele sem megy veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!