Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már annyira bizalmatlanok és kiábrándultak, hogy hosszútávon elzárkóztatok a szerelemtől és a kavarástól is?
Én már így élek 2 éve.
Kiábrándultam a társadalomból, nem hiszek a szerelemben, és annyi negatív példát látok, hogy nekem inkább nem kell az a sz*rság, amit párkapcsolatnak neveznek.
Bizalmatlan és hitetlen vagyok a férfiakkal, képtelen vagyok elhinni, hogy valakinek csak én kellenék még úgy is, ha bőven lenne lehetősége más nőkkel is kavarni. Nem hiszem, hogy egy férfinak kapcsolat kell, ha megteheti, hogy vadásszon is.
És ez csak rosszabb és rosszabb lesz. Szinte már képtelen vagyok szerelmes lenni, közel engedni magamhoz bárkit is, nem tud senki sem érdekelni "úgy". Úgy érzem, hogy egyre jobban megmérgez ez az érzés.
Az lenne a kérdésem, hogy ti voltatok-e már így, és hogyan sikerült ebből kigyógyulni, ha sikerült?
25/N
Én 3.5 évig voltam így... Aztán jött egy csajszi aki kirángatott ebből az egészből nagynehezen, majd pár hónapra rá...nem is tudom hogy fogalmazzak...átbaszott...nem is az, h átbaszott, de ezt az egészet beletiporta a sárba... Szóval most megint ez van.... Csak reménykédhetem benne, h nem fog megint évekig tartani ez az állapot...
29/f
Igen, kb most vagyok így.
Én inkább amiatt vagyok egyedül, mert nem találtam megfelelő párt, akire néha-néha támaszkodni, számítani lehetne.
Egyenlőre annyit teszek a bepunnyadás ellen, hogy itt beszélgetek lányokkal.
26/F
Bizalmatlan sokszor voltam és vagyok is, elzárkózni meg szintén elzárkózom, de egészen más okok miatt és csak egy kis részben azért amit te írsz. Legelősnek nekem ez szembeötlő: "és annyi negatív példát látok". Ezt, hogy érted? Környezetedben? Mert az, hogy mi van a környezetedben, ki kivel kavar, ki kit csal meg, amég nem vagy érintett benne, addig ezek teljesen irreleváns dolgok.
A Párkapocslat nem szarság, hanem egy nagyon jó dolog, ha tényleg olyan ember a párod, aki szeret aki melletted áll, aki hűséges hozzád, és aki tisztel és akivel boldog lehetsz. Persze az ilyet nem egyszerű összehozni, felépíteni de szerintem ezeket a jó dolgokat, nem éri meg eldobni azért mert, "negatív példákat látsz".
"Bizalmatlan és hitetlen vagyok a férfiakkal, képtelen vagyok elhinni, hogy valakinek csak én kellenék még úgy is, ha bőven lenne lehetősége más nőkkel is kavarni."
Ez szimpla önbizalomhiány, de hidd csak el, hogy aki szeret téged az nem fog más nőkre vadászgatni.
"Nem hiszem, hogy egy férfinak kapcsolat kell, ha megteheti, hogy vadásszon is."
Nos, ezt nagyon rosszul hiszed. Szerinted mi a férfi? Egy alfa hím, egy érzelem mentes ösztönlény akinek az a célja, hogy minél több nőt ágyba tudjon vinni, és minél többet vadásszon le?
Oké, hogy vannak ilyen "férfiak" is, akik magukat sokra tartják de valljuk be, hogy ez nincs így. Aki meg ilyen férfi után fut, vagy ez kell neki, azt nem tudom sajnálni. Visszatérve, hidd csak el, hogy nagyon sok férfi inkább vágyik egy párra akivel együtt lehet, mint a te szavaiddal élve vadászatra..
voltam, és vagyok is 5 éve. Nem fog a jövőben sem változni.
27F
Manapság ez a kapcsolatfajta sajnos nem létezik, talán az 1970-es évek elején születetteknél még fellelhető (a gengszterváltás előtt utoljára felnőtt nemzedék) de utána... Nincs már az az "aggódom miattad" jellegű dolgok. Matrializmus van, meg "a férjem/feleségem szar az ágyba' há' kivágom" amire a többi proli azonnal helyeslően felmorajlik, sőt sugalmazzák is ezt.
A megalománia súlyos tüneteit olvashatták!
Ráadásul kényszerképzetes, elhiszi a saját fantáziálásait is arról, hogy ő a király, miközben a "felesége" egy poszter, a "hatalmas fizetése" meg csak amit éjjel álmodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!