Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Voltatok már annyira bizalmatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már annyira bizalmatlanok és kiábrándultak, hogy hosszútávon elzárkóztatok a szerelemtől és a kavarástól is?

Figyelt kérdés

Én már így élek 2 éve.

Kiábrándultam a társadalomból, nem hiszek a szerelemben, és annyi negatív példát látok, hogy nekem inkább nem kell az a sz*rság, amit párkapcsolatnak neveznek.

Bizalmatlan és hitetlen vagyok a férfiakkal, képtelen vagyok elhinni, hogy valakinek csak én kellenék még úgy is, ha bőven lenne lehetősége más nőkkel is kavarni. Nem hiszem, hogy egy férfinak kapcsolat kell, ha megteheti, hogy vadásszon is.

És ez csak rosszabb és rosszabb lesz. Szinte már képtelen vagyok szerelmes lenni, közel engedni magamhoz bárkit is, nem tud senki sem érdekelni "úgy". Úgy érzem, hogy egyre jobban megmérgez ez az érzés.

Az lenne a kérdésem, hogy ti voltatok-e már így, és hogyan sikerült ebből kigyógyulni, ha sikerült?

25/N

2016. aug. 12. 18:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Igazad van, csak egy probléma van ezzel: A legszebb, legokosabb, legkedvesebb nőket is megunják és lecserélik.

2016. aug. 13. 07:20
 22/22 Szekulics Zoltán válasza:
Én negyven éves vagyok, nemekkel és elutasításokkal tarkított úton egyedül jöttem el idáig, eleinte elvonási tünetek jelentkeznek azok nagyon kemények, betegségeket is okoznak, de miután az elmúlik akkor jön az igazi közöny az egész társadalom és minden vívmánya felé.
2016. nov. 2. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!