Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Voltatok már annyira bizalmatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már annyira bizalmatlanok és kiábrándultak, hogy hosszútávon elzárkóztatok a szerelemtől és a kavarástól is?

Figyelt kérdés

Én már így élek 2 éve.

Kiábrándultam a társadalomból, nem hiszek a szerelemben, és annyi negatív példát látok, hogy nekem inkább nem kell az a sz*rság, amit párkapcsolatnak neveznek.

Bizalmatlan és hitetlen vagyok a férfiakkal, képtelen vagyok elhinni, hogy valakinek csak én kellenék még úgy is, ha bőven lenne lehetősége más nőkkel is kavarni. Nem hiszem, hogy egy férfinak kapcsolat kell, ha megteheti, hogy vadásszon is.

És ez csak rosszabb és rosszabb lesz. Szinte már képtelen vagyok szerelmes lenni, közel engedni magamhoz bárkit is, nem tud senki sem érdekelni "úgy". Úgy érzem, hogy egyre jobban megmérgez ez az érzés.

Az lenne a kérdésem, hogy ti voltatok-e már így, és hogyan sikerült ebből kigyógyulni, ha sikerült?

25/N

2016. aug. 12. 18:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Hajjajj én 8 évig voltam így, senkiben sem tudtam megbízni igazán, gyakorlatilag mindenkinek hazudtam mindenről, az egész életem egy hazugságra épült, mint egy kitalált élet olyan volt, azt adtam be az embereknek.

8 év után találtam rá egy olyan nőre, akiben megbíztam és ő is bennem, és tényleg minden fantasztikus lenne, ha nem lenne házas...

2016. aug. 12. 19:16
 12/22 anonim ***** válasza:
31%

Igazság el nem fogadása, a "hazugot" azonnal lenézés, önmagát jobbnak feltüntetés... Tífusz goes psycho

2016. aug. 12. 19:20
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Lassan két éve kiábrándult vagyok..de ettől Függetlenül a Párkapcsolat a szememben nem rossz dolog.Csak nem sikerült megfelelő emberre akadnom.Inkább megtanultam egyedül is élvezni az életem.
2016. aug. 12. 19:30
 14/22 anonim ***** válasza:
95%
Na most azt azért tisztázzuk, hogy a szerelem kerülése és a bizalmatlanság nem egyenlő a civilizációtól való teljes elzárkózással. Már csak a munkámból kifolyólag sem tehetem meg, hogy hátat fordítok az ügyfeleknek, a feletteseknek, a kollégáknak, de akár a szomszédnak, a sporttársnak, a hobbitársnak, a haveroknak stb. Lehet ám úgy is emberek között élni, hogy totál kizárod az életteredből a szerelem esélyét, de attól még közéjük jársz, közöttük élsz. Nézd, állítólag az elmúlt hónapokban én is bejöttem néhány nőnek, vagy legalábbis felkeltettem az érdeklődésüket, csakhogy engem meg marhára nem érdekelt egyik sem, figyelmen kívül hagytam, leszartam őket, mert egyáltalán nem vagyok vevő párkapcsolatra. Ennyi a történet! Szóval emberek, nem kell visszavonulni a bunkerbe, csak mert menekültök a szerelemtől, pusztán helyén kell kezelni a dolgokat.
2016. aug. 12. 19:38
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Nálam már 11 éve tart ez az állapot. Nem hiszem, hogy bármi ki tudna mozdítani belőle.

32/N

2016. aug. 12. 19:55
 16/22 anonim ***** válasza:
37f vagyok, még nem volt párkapcsolatom, de már nem is akarok. nem hiányzik az érzelmi kavarás ami azzal járna. a magam világában elvagyok.
2016. aug. 12. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
Én csak a s.eggfej emberekből ábrándultam ki, akik mindent elvárnak, de cserébe semmit sem nyújtanak. Meg pl. az itteni és életbeli szájhősökből is, akiknek hatalmas a beszélőkéjük, de cselekedni már képtelenek. Én nagyon is tennék egy nőért, ha látnám azt, hogy nem egy szokásos futószalagon legyártott tucatember illetve érzelmi nyomorék, hanem igazi nő, csak sajnos nem igazán látok ilyet sehol sem a környezetemben. A kavarás amúgy sem az én pályám. Azt én is nehezen tudom elképzelni, hogy mellettem még ne ismerkedne/beszélgetne/flörtölgetne egy nő mással is, de azért még van hitem abban, hogy lesz, akinek csak én kellek.
2016. aug. 12. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
88%

Én 7,5 évig voltam ilyen "bezárkózós", egyszerűen észre se akartam venni ha valakinek bejöttem. Rosszabb esetben el is küldtem. Úgy éreztem nem nekem való a párkapcsolat. Aztán jött vki, aki nem rémült meg attól ha egy jégszobrot fel kell olvasztani, a gond csak ott van, h miután sikerült, ő zárkózott be. Ismét csalódtam, de arra rájöttem h rengeteg dolgot elvesztegettem azzal h senkinek semmi esélyt nem voltam hajlandó adni. Így igyekszem nem visszatérni ebbe az állapotba

25N

2016. aug. 12. 20:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Amikor a 8 éves házasságomnak vége volt, akkor éreztem így. Ha ő, akiért mindent megtettem, akiért éltem, akinek egy fiút szültem nem becsül meg engem, akkor hogy szerethetne bárki... Bizalmatlan voltam, megkeseredett, semmi önbizalmam nem volt. Akkor jött egy férfi, aki levette egy perc alatt, hogy a csalódás miatt mi a helyzet és meggyőzött, hogy nem hagyhatomm, hogy a múlt elrontsa a jövőm. Csak mi léteztünk a szerelemben. :) Boldoggá tett és visszaadta a hitem.
2016. aug. 12. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy saját magadban sem bízol. Előbb a saját házad táján kellene rendet tenni!

Önismeret!

2016. aug. 13. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!