Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már annyira bizalmatlanok és kiábrándultak, hogy hosszútávon elzárkóztatok a szerelemtől és a kavarástól is?
Én már így élek 2 éve.
Kiábrándultam a társadalomból, nem hiszek a szerelemben, és annyi negatív példát látok, hogy nekem inkább nem kell az a sz*rság, amit párkapcsolatnak neveznek.
Bizalmatlan és hitetlen vagyok a férfiakkal, képtelen vagyok elhinni, hogy valakinek csak én kellenék még úgy is, ha bőven lenne lehetősége más nőkkel is kavarni. Nem hiszem, hogy egy férfinak kapcsolat kell, ha megteheti, hogy vadásszon is.
És ez csak rosszabb és rosszabb lesz. Szinte már képtelen vagyok szerelmes lenni, közel engedni magamhoz bárkit is, nem tud senki sem érdekelni "úgy". Úgy érzem, hogy egyre jobban megmérgez ez az érzés.
Az lenne a kérdésem, hogy ti voltatok-e már így, és hogyan sikerült ebből kigyógyulni, ha sikerült?
25/N
Hajjajj én 8 évig voltam így, senkiben sem tudtam megbízni igazán, gyakorlatilag mindenkinek hazudtam mindenről, az egész életem egy hazugságra épült, mint egy kitalált élet olyan volt, azt adtam be az embereknek.
8 év után találtam rá egy olyan nőre, akiben megbíztam és ő is bennem, és tényleg minden fantasztikus lenne, ha nem lenne házas...
Igazság el nem fogadása, a "hazugot" azonnal lenézés, önmagát jobbnak feltüntetés... Tífusz goes psycho
Nálam már 11 éve tart ez az állapot. Nem hiszem, hogy bármi ki tudna mozdítani belőle.
32/N
Én 7,5 évig voltam ilyen "bezárkózós", egyszerűen észre se akartam venni ha valakinek bejöttem. Rosszabb esetben el is küldtem. Úgy éreztem nem nekem való a párkapcsolat. Aztán jött vki, aki nem rémült meg attól ha egy jégszobrot fel kell olvasztani, a gond csak ott van, h miután sikerült, ő zárkózott be. Ismét csalódtam, de arra rájöttem h rengeteg dolgot elvesztegettem azzal h senkinek semmi esélyt nem voltam hajlandó adni. Így igyekszem nem visszatérni ebbe az állapotba
25N
Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy saját magadban sem bízol. Előbb a saját házad táján kellene rendet tenni!
Önismeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!