Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mosolygós lányok?

Mosolygós lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok,szóval bementem egy kispostára,mikor fizettem a lánynál közben nézegettem a kezét arcát hogy milyen szép,szerintem nem vette észre mert egyszer sem nézett rám,mikor végeztünk,felnézettrám,mondtam neki hogy köszönöm szépen és heló szia ,ekkor ő mondta hogy szia és mosolygott rám,szerintetek tetszettem neki vagy csak jókedve volt?

2016. szept. 18. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Udvarias volt, ez a dolga. Ram is mindig mosolyognak a postas lanyok de nem valosiznu hogy mindegyiknek tetszenek.
2016. szept. 18. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszik azt a pasik,ha rájuk pillant egy nő véletlenül,ne adj istten rá is mosolyog,hogy akkor a nő szerelmes a pasiba??? Most ezt komolyan kérdezed?
2016. szept. 19. 07:00
 3/8 anonim válasza:
Én ha jó napom van akkor állandóan mosolygok... Van hogy a 70 éves boltos bácsira is rámosolygok mégsem tetszik nekem. De lehet hogy te egy nagyon jóképű srác vagy és akkor tényleg tetszettek neki! Valószínűleg észre veszed ha így van!! 😃
2016. szept. 19. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy szerelmes belém,sőt azt sem hiszem hogy tetszek neki,csak azt figyeltem meg hogy mikor 115 kiló voltam mindenki jó napot köszönt most hogy lefogytam és 87 kiló vagyók viszonylag szépen felöltözök akkor szépen mosolyognak a lányok közül egy kettő,de mindenki sziát köszön ugye mint mondtam előtte pedig jó napotot köszöntek,gondolom szimpatikus vagyok nekik,azt ennyi.

ennél többet sem kevesebbet sem láttam bele

2016. szept. 20. 08:35
 5/8 anonim válasza:
Szia. Én is ilyen mosolygós lány vagyok. Ha van rá okom, ha nincs mosolygom. Jó kedvem lesz tőle és sokan vissza mosolyognak.
2016. okt. 4. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ha mosolyogtok ráadásul mindenkire,ne lepődjetek meg ha előbb utóbb egyszer félreérti valaki!
2016. okt. 5. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Félreérti? És megerőszakol?
2016. okt. 5. 12:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Max megpróbál bepróbálkozni nálad,de ha te ilyenekre gondolsz VALAMI BAJ VAN, én max ilyen kor szoktam vinni egy szál vörös rózsát és figyelem a reakciókat,ha jól reagál megpróbálom randira hívni.
2016. okt. 6. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!