Mit esznek a lányok a sablonos szétgyúrt belőtt hajú mindig mosolygós úgymond "tömeg gyártott" férfiakon?
Hát attól még hogy valaki kicsit izmosabb a többinél nem lesz kigyurt meg inkább legyen az mint 50-60 kg os páwa
Én se vagyok az a kigyurt srác de azért messze izmosabb az átlagnál és nekem pl pont azok a lányok jönnek be akik nem vékonyak lehet izomos vagy husis is mondjuk kövér ne legyen
Vannak a kis csicskák akik nincsenek kigyúrva, és vannak a nagy csicskák akik kivannak gyúrva. A borítás ugyanaz.
Az ilyenek a pláza cicáknak kellenek, és a pláza cicák meg elég sok pasinak, mert könnyen meg lehet őket "hódítani". Így egyre több srácból lesz ilyen, és elfogynak a normális fiúk...
Egyébként a lényeg, hogy menőnek nézzen ki a kis csőgatyájában és a felzselézett hajával, azt hiszik, hogy milyen egyediek, de az utcán 100 ugyanilyen jön szembe vele.
Remélem lassan kimegy a divatból ez a baromság :D
17/l
Én pl semmit.
De a tévében, újságban ezek a pasik vannak, ez a szépségideál, természetes, hogy sok nőnek ez tetszik, a média elég erős befolyással van az ízlésre és a gondolkodásra, mint ahogy a férfiak is azokat a nőket kedvelik elsősorban, akik úgy néznek ki, mint a nők a magazinokban.
Én meg valahogy érdekesnek találom, hogy pont azok szidják a felszínességet, akik maguk is csak odáig képesek eljutni, ameddig a felszín tart. Majd ha megértettétek, hogy egy ember értéke nem a haján meg a ruháin múlik, méghozzá se divat, se ódivat irányában, akkor merjetek nekiállni mások felett ítélkezni a kinézetük miatt, de fogadjátok is el, ha veletek teszik ugyanezt. Nem értem mit kell állandóan utálkozni, miért érzitek ettől előrébb magatokat, ahelyett, hogy valóban igyekeznétek a saját életeteket magatoknak megfelelőre formálni és békén hagyni másokat.
A kérdésre a válasz pedig: magukra sokat adó, jó kedélyű férfiakról írtál, a szépségre, egyszerűségre és boldogságra vágyó lányoknak pedig ez kelti fel a figyelmét. Ennyi az egész. A rocker lányoknak nem ezek a fő vágyaik, nekik nem ez az ideál, az animés-kocka lányoknak se, a hívő lányoknak se, a komplikált lányoknak se, mindenki azt keresi a másikban, ami számára is fontos, és ez teljesen független attól, hogy ki milyen ember. Nem kell semmit belemagyarázni, csak hogy mindenki más hulladéknak tűnjön.
Már nem azért, de pont az ilyenek ítélkeznek mások felett a kinézetük miatt! Hányszor hallottam már a buszon, hogy két "tömeg gyártott" srác kibeszél egy harmadikat (aki teljesen normálisan néz ki) a kinézete miatt. Ugyanez a helyzet a lányoknál is, sőt náluk még rosszabb a helyzet.
Az oké, hogy nem mindegyik ilyen típusú lány/fiú ilyen, (én pl. ismerek olyat aki így néz ki, de nagyon rendes srác) viszont a tapasztalat az, hogy az ilyen kinézet nem sok ésszel van kombinálva... (húúú de le leszek pontozva :D)
Amúgy meg ezek nem férfiak, hanem pojácák! Elég gáz, hogy képesek fél órát a tükör előtt állni, hogy minden hajszáluk a megfelelő irányba álljon. Mikor annyi lenne csak a lényeg, hogy ne nézzenek ki igénytelenül!
"magukra sokat adó, jó kedélyű férfiakról írtál, a szépségre, egyszerűségre és boldogságra vágyó lányoknak pedig ez kelti fel a figyelmét"
Szóval akkor akinek ez nem jön be, az nem boldogságra vágyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!