Mit tegyek. Rettegek a menekültektöl és a terroristáktól. Megfenyegették magyarországot és somogy megyébe ma hajnalra várható nagy tömeg. Szerintetek vannak köztük afrikai terroristák? Vagy csak szerencsétlenek?
Annyi ostobaságot olvastam már velük kapcsolatban, hogy én már azért aggódom, hogy tényleg ennyi lenne az értelmi képessége az embereknek?
Iszlamizálódik Európa, ezek putriban laknak, mind terrorista stb. Én ezektől az ostobáktól rettegek, mert ők itt maradnak nekünk.
Szíriában polgárháború van már egy ideje. Talán az iszlám államról is hallottál. Akik Európába tartanak zömében olyanok, akik középosztálybeliek, rendezett életük volt, s nagyobbik hányaduk keresztény.
Terroristák Európába csempészéséhez nem kell ekkora felhajtás. Lásd 911.
Édes jó Istenkém. Miért ilyen ostobák az emberek?
Rettegj csak, én biztatlak rá.
Ráérő idődben gyakorolhatnád a helyesírást is. Bár, ha belegondolok, felesleges. Mindjárt megesznek az afrikai terroristák ecetes tormával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!