Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az afrikai nőknek miért nem...

Az afrikai nőknek miért nem szőrös a lábuk? [Duna Tv- Afrika világa műsor] (+2)

Figyelt kérdés

Az AFRIKA VILÁGA című műsorban lettem rá figyelmes ezekre, és szeretnék választ kapni a kérdéseimre. :)

Tudományosat vagy hétköznapi válaszokat is várok.

- Miért olyan szép a bőrük?

- Mitől olyan feszes a lábuk ?

Köszi a választ.

2013. júl. 27. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan szőrös, csak nem látod, mert sötét a bőrük.

A sötét bőrön az egyenetlenségek sem látszanak annyira, mint a világosabb bőrön. Tv-műsorban meg a kamera is torzít, főleg nem látod, hogy valójában milyen a bőrük.

Egyébként elképzelhető, hogy szebb, feszesebb a lábuk, gondolom akik egész életükben szinte csak gyalog járnak, keveset-természeteset esznek, azoknak a szervezete-bőre is egészségesebb, szebb.

2013. júl. 27. 16:56
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi , hogy megosztottad a gondolatod. ;)

Irigylem őket :/ , szívesen cserélnék velük 1 hétre akár, -munkában,sétában,nagyjából bármiben- annyira egy szép kultúrájuk van :)

✿‿✿

2013. júl. 27. 17:08
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

vagy

[link]

2013. júl. 27. 17:13
 4/11 A kérdező kommentje:
:) Az első biztosan Afrikai ??
2013. júl. 27. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:

A második, képen nem látom, hogy lenne rajta szőr :)

És milyen szép a bőre neki is :)

2013. júl. 27. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Most amit leírok az csak az én gondolatom, de a szőr anno a ruhát pótolta, hogy ne fázzon a viselője, de afrikában meleg van, így nincs rá szükség. Az embernek azért csökkent a szőre, mert elkezdett ruhát viselni, és ehez alkalmazkodott a természet. Hogy miért láttad szépnek a bőrüket? A kamera torzításán kívül ők nem esznek-isznak méreggel töltött kaját-italt, ott nem annyira szennyezett az országuk, mint a fejlett világban.
2013. júl. 29. 10:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ebben van valami igazság. :)
2013. júl. 29. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"szívesen cserélnék velük 1 hétre akár, -munkában,sétában,nagyjából bármiben- annyira egy szép kultúrájuk van :)"

Alighanem alaposan lefogynál egy hét alatt. A törzsbeli férfiak nem dolgoznak, (ők a harcra nevelődtek) minden munka a nőkre vár. Vizet gyakran kilométerekről, minden szärsággal fertőzött pocsolyákból kézzel kell cipelniük. A gyermekhalandóság aránya még mindig iszonyú magas náluk, és az anyák fele aidsel fertőzött. Ugye milyen szép kultúrájuk van?

2013. júl. 29. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A;

a szőr véd a nap ellen és mivel a négereknek már teljesen kox szinük van igy nemhasználna semmit

B;

nemlátod de van

2013. júl. 30. 00:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedvesem Miquel ;-)

Lány vagyok, sok a betegség , éhség az tény de én most pozitív szemmel néztem.

Minden rosszban van valami jó, sok ember megy ki Afrikába segíteni, (tegnap láttam a Fókuszban , egy szépségkirálynő ment ki), megismerheti az ott élők kultúráját, szokásait, életkörülményeit, POZITÍV és NEGATÍV dolgokat élhet meg, .

2013. júl. 31. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!