Az afrikai nőknek miért nem szőrös a lábuk? [Duna Tv- Afrika világa műsor] (+2)
Az AFRIKA VILÁGA című műsorban lettem rá figyelmes ezekre, és szeretnék választ kapni a kérdéseimre. :)
Tudományosat vagy hétköznapi válaszokat is várok.
- Miért olyan szép a bőrük?
- Mitől olyan feszes a lábuk ?
Köszi a választ.
Biztosan szőrös, csak nem látod, mert sötét a bőrük.
A sötét bőrön az egyenetlenségek sem látszanak annyira, mint a világosabb bőrön. Tv-műsorban meg a kamera is torzít, főleg nem látod, hogy valójában milyen a bőrük.
Egyébként elképzelhető, hogy szebb, feszesebb a lábuk, gondolom akik egész életükben szinte csak gyalog járnak, keveset-természeteset esznek, azoknak a szervezete-bőre is egészségesebb, szebb.
Köszi , hogy megosztottad a gondolatod. ;)
Irigylem őket :/ , szívesen cserélnék velük 1 hétre akár, -munkában,sétában,nagyjából bármiben- annyira egy szép kultúrájuk van :)
✿‿✿
A második, képen nem látom, hogy lenne rajta szőr :)
És milyen szép a bőre neki is :)
"szívesen cserélnék velük 1 hétre akár, -munkában,sétában,nagyjából bármiben- annyira egy szép kultúrájuk van :)"
Alighanem alaposan lefogynál egy hét alatt. A törzsbeli férfiak nem dolgoznak, (ők a harcra nevelődtek) minden munka a nőkre vár. Vizet gyakran kilométerekről, minden szärsággal fertőzött pocsolyákból kézzel kell cipelniük. A gyermekhalandóság aránya még mindig iszonyú magas náluk, és az anyák fele aidsel fertőzött. Ugye milyen szép kultúrájuk van?
A;
a szőr véd a nap ellen és mivel a négereknek már teljesen kox szinük van igy nemhasználna semmit
B;
nemlátod de van
Kedvesem Miquel ;-)
Lány vagyok, sok a betegség , éhség az tény de én most pozitív szemmel néztem.
Minden rosszban van valami jó, sok ember megy ki Afrikába segíteni, (tegnap láttam a Fókuszban , egy szépségkirálynő ment ki), megismerheti az ott élők kultúráját, szokásait, életkörülményeit, POZITÍV és NEGATÍV dolgokat élhet meg, .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!