Az normális, hogy 14 éves lány létemre ilyen vagyok?
Nem, nem ezért. A személyiséged miatt.
Most persze inkább olyan választ vártál, hogy "jáaájj, bárcsak mindenki ilyen lenne, te csinálod jól" de hidd el, a lányok nem a sminkeletlen pofid miatt utálnak egységesen. Amúgy ja, te csinálod jól, de rajtad kívül több ezer ilyen van, akik nem magányosak.
Lehet, meg egyébként is a legtöbb ember s€ggf€j, főleg amikor össze vannak zárva.
Ebben az országban rengeteg a komplexusos, az idegbeteg cukros meg mégtöbb..
persze hogy normális :)
legalább van kivitélek és normális lány, aki 14 évesen nem p*csa, és nem fekszik le mindenkivel, és nem rakja ki a cicijét és nem sminkeli ki magát agyon és nem a buliban éli ki magát
én is ilyen voltam :))
és nem bántam meg
nem kell mindenkinek 14 évesen r*binek lennie :)
Szóval ne aggódj, jó hogy ilyen vagy
és maradj is iylen :)
23l
Bizonyára. És elárulom ők a nem normálisak. Teljesen normális amit te művelsz, ha ezek miss divatpcsák, + kenik fenük magukat 14 éves létükre, akkor velük van a baj...
Egyébként a tonikkal nem elfeded a pattanásaidat, hanem letisztítod vele az arcodat, és tonizálod.
Nagyon helyes, hogy nem olyan vagy, mint a mostani sajnos nagy átlag.
14 évesnek meg eszébe ne jusson mázolnia magát, ha én lennék a tanár letörném a kezét az biztos és pár ilyen figyelmeztetés után kicsapatnám. Továbbiakban már nem kellene bejönnie se órára, se suliba.
14-18 éves gyerek ne mázolgassa nekem magát iskolába! És ne "rázza a rongyot" se, ne divatozzon!
Telefon óra elején lerak, közös gyűjtőhelyre, szünetben használhatja. Ez lenne a normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!