Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális, hogy 14 éves...

Az normális, hogy 14 éves lány létemre ilyen vagyok?

Figyelt kérdés
Konkrétan soha nem sminkelek max. tonikozok hogy elrejtsem a pattanásaimat.Öltözködési stílusom a laza de mégis csajos csak kiegészítők nélkül pl.karkötő,nyaklánc stb.Az órákig tartó ruha- és cipővásárlás nem az én programom inkább otthon LoL-zok, rajzolgatok és zenét hallgatok.4-5-ös tanuló vagyok.A suliban nagyrészt egyedül vagyok mert a többi lány tökéletes ellentéte annak amiket most leírtam.Lehet azért rekesztenek ki az osztálytársaim mert ilyen vagyok?

#rajzolás #kiközösítés #más mint a többiek
2017. jan. 19. 16:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen átlagos tini vagy.
2017. jan. 19. 17:26
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
átlagos.
2017. jan. 19. 18:06
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Normálisnak normális. Csak elég-e ez neked? :D
2017. jan. 19. 19:49
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Különleges hópehely.
2017. jan. 19. 23:31
 15/25 anonim ***** válasza:
46%
Atyauristen!Mert aki sminkeli magát,odafigyel magára,az már 14 éves tinip*csa?
2017. jan. 20. 13:47
 16/25 A kérdező kommentje:

#15 Természetesen nem úgy értettem.Ezt inkább azokra értettem akik csak suliba mennek,de mintha egy pandát látnék magam előtt annyi a szemfesték rajta.

Köszönöm mindenkinek a választ :) ment a zöld pacsi :D

2017. jan. 20. 15:07
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem is neked írtam kérdező.Azoknak a válaszolóknak írtam,akik ilyet írtak.
2017. jan. 20. 16:02
 18/25 anonim ***** válasza:
25%

Igen, az a KIAKADÓ TINIPICHA, aki sminkeli magát ISKOLÁBA! Suliba nem való smink, slussz!

Az meg egyenesen a BUTA hülye pichaa, aki azt írja, hogy azért, mert valaki nem sminkel, az ELHANYAGOLT és ODAFIGYEL magára.

Ugyanis ennek ellentetje ez, amit te írtál: "Atyauristen!Mert aki sminkeli magát,odafigyel magára,az már 14 éves tinip*csa?"

Ha ezt tagadod, akkor sajnos Pista-teszt negatívos vagy! Kár ezen kiakadni kislány, mert nem normális az, hogy pandamaci szemmel és valag sminkkel, meg virító pávap*ccsa pofázmánnyal közlekedsz, meg közben dobálgatod a hajadat, és az okostelefonodat simogatod, miközben a facumbukkon töltöd az egész életedet!!!

Egy kislány pedig még se sminkelje magát, és ne az jusson eszébe, hogy ha ezt nem teszi, akkor "elhanyagolja" magát!!!

Úgy beszélsz, mint egy 95 éves Medveczki Ilona típusú nyanyóka, akinek feltétlenül vakolnia kell magát múmia létére, hogy kiléphessen az utcára!!

Ha neked ezt jelenti azt, hogy elhanyagolod magadat, akkor ehhez csak gratulálni tudok!

14 éves miss p*cccsa ne fesse magát!! Főleg ne iskolába!!!

2017. jan. 22. 00:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Te mi a francról beszélsz?Nem mondtam,hogy aki nem festi magát az hanyag is és nem figyel oda magára.Erre te jössz rögtön a panda sminkel meg a "suliba nem való smink"-es szöveggel,ami a képzeleted szüleménye vagy csak kapuzárási pánikod va.Nem olvastam végig a regényed se,mert szerintem te értelmezted félre amit írtam,az én lelkem efelől nyugodt.Te pedig nem mutattad valami okosnak se magad.
2017. jan. 22. 11:49
 20/25 anonim ***** válasza:
33%

"Atyauristen!Mert aki sminkeli magát,odafigyel magára,az már 14 éves tinip*csa?"

Idétlen Pisa-tesztes divat p*ccsa!

2017. jan. 22. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!