Az normális, hogy 14 éves lány létemre ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Konkrétan soha nem sminkelek max. tonikozok hogy elrejtsem a pattanásaimat.Öltözködési stílusom a laza de mégis csajos csak kiegészítők nélkül pl.karkötő,nyaklánc stb.Az órákig tartó ruha- és cipővásárlás nem az én programom inkább otthon LoL-zok, rajzolgatok és zenét hallgatok.4-5-ös tanuló vagyok.A suliban nagyrészt egyedül vagyok mert a többi lány tökéletes ellentéte annak amiket most leírtam.Lehet azért rekesztenek ki az osztálytársaim mert ilyen vagyok?2017. jan. 19. 16:00
21/25 anonim válasza:
Jól van,jól van.Nem érdekel a hülyeséged.Idióta barom...
24/25 anonim válasza:
Most biztos dicséretre vársz. Egy 14 éves azért már hadd sminkelje magát, ha szereti, de csak visszafogottan, ahogyan egy felnőtt nőnél sem néz ki jól, ha úgy néz ki az arca mint egy bohócnak.
Én is világéletemben mindig utáltam vásárolni, nagyon hosszú, izzadok, nincsen rám jó méret, egész napokig kajtatni... áhhh, nem, köszi. :D
Nem lehet, hogy mindez a viselkedésed, a kisugárzásod, vagy éppen a személyiséged miatt van?
25/25 anonim válasza:
Nem a hosszú vásárlás miatt izzadsz hanem mert nincs rad való ruha röfi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!