Mi lett a mai nőkkel, lányokkal, hova tüntek a normális, kedves, megbízható lányok? Túl sok csalódás ért? 19F
Eloszor is nem tudom milyen válaszokat vársz ha elszidod az egesz női nemet :D Hidd el pont ugyanannyi gyökér fiú van mint lany. Ha te magadat egy okos ertelmes szeretnivaló embernek tartod akkor keress magadhoz hasonlo lanyokat es ne buta rib***okat.. Ha meg most nem akarsz kapcsolatot es pihenteted a dolgokat kezd el megfigyelni az embereket mert borzalmasan rossz emberismerő lehetsz azok alapján amiket leírtál. Nem bántásból irom. Csak arra szánj idot es szeretetet akinél erzed hogy viszont szeret szerintem ezt az ember azert megérzi. Es egy kicsit nézz magadba is sokszor az ember ott találja meg a hibat.
Egy normalis lany…
Sajnálom, hogy ennyi csalódás ért..:(
Egyetértek veled abban, hogy sokan undorítóan viselkednek, de korántsem mindenki!!!
Mondanám, hogy próbálj a lánnyal beszélni, de ha egyszer letiltott, akkor erre esély sincs..
Ne add fel az emberekbe vetett hitedet, mert lesz, aki méltó lesz rá.
És a másik, hogy ne éld bele magad túl korán semmibe, ne bízz először maximálisan, mert nagyon könnyen csalódhatsz. Ismerek egy fiút, akit nagyon nagyon megbántottam. Túl sokat képzelt a nemlétező kapcsolatunkba, aztán mindennek elhordott, amikor az első randi után közöltem vele, hogy nem szeretem, nem számítson tőlem semmire, de barátok maradhatunk.
De ez hosszú sztori, az se biztos, hogy a te helyzeteddel egybevág, szóval most offolom.
Ne add fel, mert vannak rendes lányok, rohattsokan. És ha ez vigasztal, ők meg a rendes fiúk után sírnak és a két nem egymást szidja non stop, ahelyett, hogy mondjuk összefognának.
És nem tűntek el, jelen vannak bkv-n, az utcán, boltokban, mindenhol, cssk sajna senkinek nincs a homlokára ragasztva egy cetli a belső tulajdonságokkal.:( :D
16/l
És szerinted 7 milliárd emberből, abból kb 3,5 milliárd nőnemű, a húgod az egyetlen normális lány?
Ne add fel ilyen könnyen. Fiatal vagy, helyes, rendes, önzetlen, fel a fejjel, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!