Mi lett a mai nőkkel, lányokkal, hova tüntek a normális, kedves, megbízható lányok? Túl sok csalódás ért? 19F
30#
Az ilyen emberek sosem lesznek boldogok. Mindegyik egyedül és megkeseredetten végzi úgy, ahogy a kérdező is fogja. Semmit nem tesz magáért és a céljaiért, ha valami nem jó neki akkor csak sipákol, másokat okol, de tovább fetreng a szarban. Nem tudsz mindenkin segíteni és hogy őszinte legyek, a kérdező félék nem is érdemlik meg a segítséget.
31
Igazad van, hagyom a francba. Ha meg akar esetleg segítséget, akkor a leírt tanácsokat megfogadja, többet tényleg nem lehet tenni!
Tudod, van ez a vicc:
-Hány pszichológus kell egy villanykörte becsavarásához?
-Elég egy, de a körtének is akarni kell. :D
Úgyhogy kérdező, minden jót, dönts, ahogy akarsz, de azt tudod, hogy az életedért és a boldogságodért egyedül TE felelsz, nem pedig az háromésfélmilliárd-mínusz-a-húgod "pénzéhes, önző, lelketlen, undorító" lány, aki "meg sem érdemli, hogy a férfiakkal egyenrangúként kezeljék őket".
Tényleg sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de nem tudom, mennyire tűnt föl, hogy két normális lány (vagy több is) tanácsot adott és próbáltunk segíteni.
Ennél többet mi sem tehetünk, mert ha az előítéleteidtől nem látod a valóságot, akkor konkrétan olyan, mintha a falhoz beszélnénk.
Legyél nyitott, és egy-egy csalódás miatt ne hordd le az összes lányt.
36#
Fel fogod pofozni a volt barátnődet? Te annál is nagyobb féreg vagy, mint ahogy eddig gondoltam. Remélem egyedül maradsz egész életedre, bar amúgyis afelé haladsz. Meg azt is remélem, hogy a csaj apja majd megkeres és egyenként töri el az összes ujjad
Nem kell visszaadni, és nem kell hagyni magad megalázni.
A barátnődnek komolyan azt mondtad, hogy megcsalhat, ha szeretne? O.o
Tartsd magad ennél többre, ne csinálj magadból portörlőt!
Asszem vágom már, miért hagyott ott:/
És miért akarnál ártatlan lányokat megalázni és megbántani? Komolyan mondom, kezdesz ijesztővé válni.
Verd ki ezt az összeesküvés elméletet a fejedből, mert nem a női nem eredendő bűne az, hogy neked sz*r. És ha pl engem (vagy bárkit) hitegetnél, becsapnál, átvágnál, a szívembe taposnál azzal az indokkal, hogy "a barátnőm otthagyott és az összes nő köcsög, tehát te is", akkor komolyan nem tudnék mit kezdeni a helyzettel, és ha olyan lennék, mint te, akkor én is elkezdeném a bosszúhadjáratomat a fiúk ellen. Kissé abszurd, nem?
És igen, tényleg abszolút önzetlen, kedves, figyelmes és segítőkész vagy ezzel a hozzáállással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!