Mi lett a mai nőkkel, lányokkal, hova tüntek a normális, kedves, megbízható lányok? Túl sok csalódás ért? 19F
14-es, 18-as, szerinted mitől lesz normális egy lány? És egy fiú? Komolyan érdekel a véleményed:)
Amúgy a pénzügyi meg magasabb beosztású munkákat oké, hogy a férfiaknak adják, mert -általánosítás jön- nekik általában több érzékük van az ilyen dolgokhoz, mint a nőknek.
Erre felhozhatnám ellenérvnek, hogy a férfiak azért megbízhatatlanok, mert az óvodai feladatokat, gyerekvigyázást többnyire a nőkre bízzák. Azt meg hadd ne részletezzem, hogy a gyerekekkel való foglalkozás több megbízhatóságot és nagyobb felelősséget igényel, mint akármilyen pénzes hülyeség.
Ez egyszerűen a nemek közti különbségre vezethető vissza, semmi köze ahhoz, hogy melyik nem a normálisabb.
A normálisságnak, megbízhatóságnak meg semmi köze a nemekhez, itt nincs értelme általánosításnak, mert ez a tulajdonság abszolút személyfüggő.
12 voltam
Lány vagyok, többször szóltam hoztá a kérdésedhez segítő szándékkal, és az életben nem személyeskedtem. Örülök, hogy ennyire általánosítasz, olyan jól esik, komolyan...
De ha ennyire csak a rosszat akarod látni a másik emberben, akkor hiába mondana bárki bármit.
Ha meg nyitottá válsz az építő jellegű negatív és pozitív észrevételekre is, akkor szólj, és hajlandóak leszünk segíteni. De amíg mindenki barom csak te nem, addig nincs miről beszélni, ezt kéne elfogadnod!
24#
Hagyd, ez az idióta csak hisztizni meg mocskolódni akar. Hiába mondassz neki bármit, már mélyen van a nőgyűlöletben és nem hat rá semmi. De az vígasztaljon, hogy az ilyen férgek egytől-egyik magányosan és megkeseredetten élik le az életüket
25
De bakker! Lehetne egy normális élete, egy normális lánnyal, és az egészet csak ő cseszi el! Csak rajta múlik!!! Komolyan mondom, én érzem rosszul magam helyette is!! Fiatal, állítólag helyes, meg önzetlen (ezt ugye csak tőle tudjuk), MOST változtasson valamit, mert később már késő lesz!!!
Bocsi, csak nagyon felcseszett...
Dzsízösz.
Akkor sajnálgasd magad még egy picit, hogy neked mennyire rossz, mert mindenkivel csak jó vagy, közben meg mindenkitől csak a rosszat kapod. (elárulom, ha tényleg így lenne, már rég kitörtél volna, és b__sznál jónak lenni)
Gondolkozz azon, hogy te mit tehetsz másként, mert csak magadat tudod megváltoztatni, a világot nem.
26#
Ez miért érdekel téged? Joga van lúzernek lenn, az ő döntése volt. Ha neki jó, hogy az egész életét siránkozással fogja eltölteni és normális ember szóba sem fog állni vele, akkor csinálja nyugodtan. Ne akadj fent ilyeneken, mert belerokkansz, ha minden degenerált hülyét meg akarsz változtatni.
28
Tudom, talán igazad van.. De ha egyszer közöm lett bármilyen szinten is egy emberhez, pl itt a kérdezőhöz, aztán az az orrom előtt szenved, mint az állat, akkor nem tudok szemet hunyni fölötte..
Meg egy fiatal srácról beszélünk, aki tele lehetne élettel, de nem, mert siránkozik! És ez annyira bosszantó, főleg, mert tényleg csak az ő döntésén múlik, és még egy ember boldog lehetne, de megintcsak nem, mert a srác hülye!
Na mindegy, leállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!