Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lett a mai nőkkel, lányokka...

Mi lett a mai nőkkel, lányokkal, hova tüntek a normális, kedves, megbízható lányok? Túl sok csalódás ért? 19F

Figyelt kérdés
19 éves fiu vagyok lassan 20 gimnáziumban 3 évig szerelmes voltam egy lányba aki szivatott, majd 11. ben összejött az egyik lány osztálytársammal. Ezek után 18 évesen lett az első barátnőm aki felszedett engem, de én megbecsülöm ha valaki szeret ezzel ellentétben amikor velem volt látványosan más fiúkat nézett, elvárta hogy mindig mindent én fizessek neki, mindenben segítsem amikor semmit nem tett meg értem, ezért tudtam hogy ez nem fog működni, nem feküdtem le vele se semmi. Majd 2 hónap múlva szakítottam vele személyesen, nagyon megviselte de nem tudom ilyen viselkedéssel mégis mire számított. Ezek után 3 hónappal találkoztam egy lánnyal akit régóta ismertem évek óta nap mint nap beszéltünk facebookon. Ő akkor 16 éves volt én 18. Fél évig voltam vele ezalatt se szülinapomra se valentinnapra nem kaptam tőle semmit úgy általában sose kaptam tőle semmit kivéve, hogy egyszer vett nekem egy darab csokit... Én mindig amikor találkoztunk valami meglepetésel készültem neki mindig énmentem hozzá mert nemakartam hogy sokat utazzon. Ő rendszeresen késett én elkéstem egyszer és hatalmas műsort rendezett. Fél évig voltam 3x mondta azt hogy szeret ezek után egy lány egy házibuliból, ahol voltam számomra érthetetlenül elterjesztette a barátnőmnek, hogy én nyomultam rá, amikor én nem voltam olyan állapotban, hogy erre képes legyek. Majd találkoztunk elhordott mindennek, hogy nem bízik bennem, bulizok stb.. Írtam neki facebookon, hogy most mi van aztmondta adjak neki egy kis időt én vártam minden hétvégén irtam neki sose válaszolt. Egy hónappal később megírta, hogy már nem szerelmes belém és letiltott mindehol még reagálni se tudtam rá. Megjegyzésként a fél év alatt nem feküdtünk le se semmi mert várni akart én viszont szívesen volna rá akár évket is annyira szerettem. Ezekután írtam a barátnőjének, aki azt mondta hogy hagyjam békén mert megbánottam és már fél tőlem majd letiltott ő is. Az utóbbi időben azt veszem észre magamon most, hogy 8 hónapja még csak nem is csókoloztam, hogy a szexuális vágyam teljesen eltünt és ezért tiszta fejjel áttudom látni, hogy a mai lányok egytől egyik önző undorító emberek, akik tényleg nem érdemlik meg, hogy a férfiakkal egyenrangúként kezeljék őket. Ez alól az egyetlen kivétel a hugom, akire tudom hogy mindig számíthatok ő is megbecsül engem mert már kiskorunktól kezdve bármi volt mindenben számíthatoot rám, mindig mindent megtettem érte, és ő is értem. Lány létére ő is belátja, hogy a mai lányok nagyrésze gusztustalan "ember"- habár az ilyeneket embernek nem nevezném, ős is inkább fiúkkal barátkozik. Megjegyzésként én egy helyes, sportos, önzetlen, kedves, egyetemista fiú vagyok aki képtelen felfogni, hogy mi van a mai lányokkal. (csak azért mielőtt olyan kommenteket kapnék, hogy bennem van a hiba)

2016. dec. 10. 17:34
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
0%

14-es, 18-as, szerinted mitől lesz normális egy lány? És egy fiú? Komolyan érdekel a véleményed:)

Amúgy a pénzügyi meg magasabb beosztású munkákat oké, hogy a férfiaknak adják, mert -általánosítás jön- nekik általában több érzékük van az ilyen dolgokhoz, mint a nőknek.

Erre felhozhatnám ellenérvnek, hogy a férfiak azért megbízhatatlanok, mert az óvodai feladatokat, gyerekvigyázást többnyire a nőkre bízzák. Azt meg hadd ne részletezzem, hogy a gyerekekkel való foglalkozás több megbízhatóságot és nagyobb felelősséget igényel, mint akármilyen pénzes hülyeség.

Ez egyszerűen a nemek közti különbségre vezethető vissza, semmi köze ahhoz, hogy melyik nem a normálisabb.

A normálisságnak, megbízhatóságnak meg semmi köze a nemekhez, itt nincs értelme általánosításnak, mert ez a tulajdonság abszolút személyfüggő.

12 voltam

2016. dec. 11. 15:18
 22/48 A kérdező kommentje:
Hát csak mellékesen megjegyezném hogy típikusan nem az a fiú vagyok akiért nincsenek odáig a lányok. Van, hogy az utcán is leszólítanak stb. gimnáziumban egy egész osztálynyi lány futott utánam. De én átlatok az összesen, hogy kb. mindegyik csak arra vágyik, hogy lefeküdjön velük az ember, de mélyebb érzelmi kapcsolatra nem. Az anyagi helyzetem jó, okos vagyok, vicces, kedves. Privátban küldhetek képet is aki azt hiszi hogy kamuzok. Típikusan nem az a fiú vagyok aki nem akar a gyerekével törődni. A szüleim még kiskoromban elváltak, anya nevelt fel. Ha egyszer netán találnék egy lányt, akivel, eltudom képzelni az életem és gyerekeim lesznek minden időm velük szeretném majd tölteni, amennyit csak tudok, gondoskodni róluk stb. Lehetséges, hogy azért nem találok egy lányt normális lányt se, mert anyukám és a hugom túl magas mércét állít fel a többi mai lányhoz képest, nem tudom. Vagy csak én állítom a mércét túl magasra és bennem van a hiba az is elképzelhető. Viszont már maga a kérdésemre adott válaszokból is leszűrhető, hogy melyiket írta lány és melyiket fiú. Az ésszerű érvek, normális válasz helyett az én hibáztatásom, hogy milyen szerencsétlen, nyomorék vagyok, miközben egyáltalán nem erről van szó. Vagy ha a mai világban az önzetlenség a segitőkészség, kedvesség és az egyyütérzés egyfajta negatív tulajdonság és "lúzer"-é tesz valakit akkor lúzernek is lehet nevezni. Ha valaki mások segítségére siet az utcán, ha látja hogy valaki bajban van, pénzt ad azoknak ikiknek még nagyobb szüksége van rá, segíti az idősebbeket, kivétel nélkül mindig átadja a helyét stb., a saját barátait mindig meglepi valami kedvességgel stb. Már általános iskolás korában korában is kiállt azok mellet, akiket a többiek bántottak vagy piszkáltak. Ha ez a mai világban "lúzerségnek" számít akkor számomra felfoghatatlan, hogy mivé lett eza világ.
2016. dec. 12. 01:02
 23/48 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat a lefeküdni, helyett a fiú-férfi érzelmi, egyéb kihasználása a célja. A válasz számomra egyre inkább kezd összeállni, az itt a legnagyobb hiba, hogy a nőkben kivélet túl nagy az önzőség, főleg hogy könynen feltúdják ismerni a túlságosan jóindulatú embereket. Hosszabb távon pedig az ilyen fiúkat/férfiakat gyorsan megunják, mivel nekik olyanra van szükségük, aki bunkó, rendszeresen megalázza őket stb. (pl.: olyan férfire aki nem törődik a saját gyerekeivel). Utána pedig síránkozni, hogy jajj ez a fiú ezt meg azt tette velem, miközben a rendes fiúknak annyi csalódást okoznak, és a számukra okozott sok negatív tapasztalat után csodálkoznak, hogy a mai világban ennyi homoszexuális férfit lehet találni. Azon is elgondolkoztam már, hogy még régebben férfinak érte meg jobban születni a mai világban ez már felcserélődött és egyenesen jobban jár az, aki nőnek születik.
2016. dec. 12. 01:19
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, többször szóltam hoztá a kérdésedhez segítő szándékkal, és az életben nem személyeskedtem. Örülök, hogy ennyire általánosítasz, olyan jól esik, komolyan...

De ha ennyire csak a rosszat akarod látni a másik emberben, akkor hiába mondana bárki bármit.

Ha meg nyitottá válsz az építő jellegű negatív és pozitív észrevételekre is, akkor szólj, és hajlandóak leszünk segíteni. De amíg mindenki barom csak te nem, addig nincs miről beszélni, ezt kéne elfogadnod!

2016. dec. 12. 02:22
 25/48 anonim ***** válasza:
93%

24#

Hagyd, ez az idióta csak hisztizni meg mocskolódni akar. Hiába mondassz neki bármit, már mélyen van a nőgyűlöletben és nem hat rá semmi. De az vígasztaljon, hogy az ilyen férgek egytől-egyik magányosan és megkeseredetten élik le az életüket

2016. dec. 12. 06:19
 26/48 anonim ***** válasza:

25

De bakker! Lehetne egy normális élete, egy normális lánnyal, és az egészet csak ő cseszi el! Csak rajta múlik!!! Komolyan mondom, én érzem rosszul magam helyette is!! Fiatal, állítólag helyes, meg önzetlen (ezt ugye csak tőle tudjuk), MOST változtasson valamit, mert később már késő lesz!!!

Bocsi, csak nagyon felcseszett...

2016. dec. 12. 07:02
 27/48 anonim ***** válasza:

Dzsízösz.

Akkor sajnálgasd magad még egy picit, hogy neked mennyire rossz, mert mindenkivel csak jó vagy, közben meg mindenkitől csak a rosszat kapod. (elárulom, ha tényleg így lenne, már rég kitörtél volna, és b__sznál jónak lenni)

Gondolkozz azon, hogy te mit tehetsz másként, mert csak magadat tudod megváltoztatni, a világot nem.

2016. dec. 12. 09:22
 28/48 anonim ***** válasza:

26#

Ez miért érdekel téged? Joga van lúzernek lenn, az ő döntése volt. Ha neki jó, hogy az egész életét siránkozással fogja eltölteni és normális ember szóba sem fog állni vele, akkor csinálja nyugodtan. Ne akadj fent ilyeneken, mert belerokkansz, ha minden degenerált hülyét meg akarsz változtatni.

2016. dec. 12. 17:41
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg te vagy a jo es az egesz vilag a szar :D ez altalaban igy szokott lenni nem? En lányként irtam neked segítő szándékkal semmi rosszat nem mondtam pusztán a véleményemet. Arrol nem tehetek hogy nem azt irtam amit annyira hallani szeretnel. Sajnos senki se fogja azt mondani hogy jajj istenem szegeny fiú mennyire rossz az elete.. Minden no egy utolsó k***a jol gondolod!! Mert nem igy van ha ennyire nem jonnek ossze a dolgot magadba kell keresni a hibat. Arrol nem is beszélve ha nem hallgatod meg amit mások mondanak es meg veletlenul se akarod felfogni hogy itt segiteni akarnak csak a sajat igazadat bizonygatod akkor minek irsz ki kerdest?
2016. dec. 12. 18:20
 30/48 anonim ***** válasza:

28

Tudom, talán igazad van.. De ha egyszer közöm lett bármilyen szinten is egy emberhez, pl itt a kérdezőhöz, aztán az az orrom előtt szenved, mint az állat, akkor nem tudok szemet hunyni fölötte..

Meg egy fiatal srácról beszélünk, aki tele lehetne élettel, de nem, mert siránkozik! És ez annyira bosszantó, főleg, mert tényleg csak az ő döntésén múlik, és még egy ember boldog lehetne, de megintcsak nem, mert a srác hülye!

Na mindegy, leállok.

2016. dec. 12. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!