Mi lett a mai nőkkel, lányokkal, hova tüntek a normális, kedves, megbízható lányok? Túl sok csalódás ért? 19F
Már a kérdés kiírásakor láttam lelki szemeim előtt, hogy lesz, aki megmondja, hogy ő normális csaj meg olyan, aki megmondja, hogy a srácok is ilyenek.
Nem. Az a helyzet, hogy tényleg alig van normális csaj, emészd meg. Nem tudsz mit csinálni a helyzettel. És igen, rengeteg normálisabb srác van.
Mindenki mondhat amit akar, de szerintem a normális lány léce sokkal magasabban van, mint a normális srácé. Ha egy buliban egy csávó lefekszik mindenkivel, majd fél év múlva lesz egy barátnője, akkor az menő, és milyen szerencsés a lány, hogy ezt a fiút megfogta.
De ha egy lány egy buliban lefekszik mindenkivel, akkor az már csak egy rossz r.banc. Ha meg egyszer lesz egy barátja, akkor örökké legyen hálás a srácnak, hogy a múltjával együtt elfogadja.
Lehet, hogy a globális mérce szerint több normális fiú van, mint lány, de a dolguk is jóval könnyebb. Én pl a példámban leírt típust nem tartom normálisnak, ennyi, tehát az én mércém szerint igenis több a normális lány, mint a fiú. Ennyi.
Bocs kérdező, te valszeg nem ilyen vagy, ez a 11-nek íródott.
#12: Mivel a fiú hódít, így nem meglepő ez a mérce. Bár részemről, nem érdekel, hogy kivel fekszik le egy lány, ha normális. Felőlem akárkivel lefeküdhet, ha normálisan kezeli az embereket és megbízható.
A srácok tök könnyen elfogadják egy lány múltját. Senki sem fog azért dobni egy normális embert, mert ennyi vagy annyi emberrel feküdt le.
#13: Az a helyzet, hogy nem pont olyan kevesen. Kevesebben. Semmi gond azzal, hogy annak tartod magad, de senki sem személyeskedett. A véleményem írtam le, általánosságban.
#16: CIA és FBI által készítettek alapján! :) Nem ám, igazából csak nem vagyok vak. Rengeteg csaj szájából hallottam, hogy őszintén bevallották, hogy mennyire megbízhatatlanok, mennyire az érzelmeik alapján döntenek és miért bíznak meg inkább a férfi barátaikban, mint a nőiekben. Férfitől valahogy ilyet nem nagyon tapasztaltam még. Az sem véletlen, hogy pénzügyi és egyéb cégekhez, a legmegbízhatóbb pozíciókba férfiakat keresnek.
#17: Nem sír a szám, csak válaszoltam a kérdező kérdésére. :D Az én környezetemben is rengeteg ember megtalálja a párát. Mondjuk, az más kérdés, hogy a lakhelyemen lévő faluban a házastársak több, mint 90%-a elvált és 1 kivételtől eltekintve, mindig a nő lépett le és kizárólag pénzesebb hapsikkal.
De amúgy ja, millió lányra vetítve valóban van pár normális.
Ha annyival több a normális fiú és ennyire isteníted mindet, akkor miért nem velük kezdessz?
Amúgy nem te vagy az egyetlen, aki ilyen problémával küzd. Dugig van az oldal "tökéletes" pasikkal, akik sírnak, mert minden lány a pénzre/külsőre megy, vagy ri_anc. Szóval ta is csak egy vagy a millió életképtelen nyafigépből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!