Ettől rossz ember vagyok?
Ennyire felszínes lennék, vagy ez normális? Van valaki, akinek a személyisége bejön, és kedvelem, viszont a külseje egyáltalán nem vonzó számomra. És emiatt sorolom haver kategóriába.
Lány vagyok és 18 éves.
Szerintem nem baj.
Az a baj, ha csak a külseje miatt lennél vele.
meg értem én, hogy a belső számít, de azért a külső is nézzen ki valahogy!
Meg simán lehet, hogy nem a külseje miatt nem vonzó neked, csak te ezt nem érzed. Én a barátommal nagyon jól, és mélyen el tudok beszélgetni, de ha ez hiányozna, szerintem nem is lennék még vele. (jó, persze mást is szeretek benne, de ez a fő szempont.)
Nem vagy ettől rossz ember, legtöbbünknél ez így működik. Viszont ha bejön belsőleg, akkor a sok haverkodás hatására el fognak indulni benned az érzelmek és átkapcsol téged "Leszarom hogy nézel ki" üzemmódba.
Apám mondja mindig hogy fiú és lány között nem lehet barátságot fenntartani, mert előbb utóbb az egyik fél majd többet akar. Így működünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!