Az emberek tényleg féltik a gyerekeiket a sz.xuális propagandától?
Mert szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy anyukák ráncigálják a gyereküket az utcán, apák verik a gyereküket, vagy éppen egymást a gyerek szeme előtt. Ahogy azt az én szüleim tették. És senki nem tett semmit. De jó tudni, hogy ha valamelyik szülőm azonos nemű embert szeretett volna, akkor máris foglalkoztak volna velem a kedves Fideszes bácsik.
Komolyan vannak olyan vak emberek, akik szerint ez a legnagyobb baj ma Magyarországon? Ez a nemlétező propaganda?
(avagy ideges lettem, mert ma már a tizedik emojis plakátot látom)
Szerintem meg amelyik szülő nem sötét, az tudja, hogy a szexuális orientáció nem "propaganda" vagy választás kérdése hanem egy vele született dolog. Aki ezzel tisztában van, az amúgy is tudja, hogy olyasmi, mint a "szexuális propaganda" nem létezik és soha nem is létezett.
Aki ezt meg mind elhiszi, annak meg felesleges magyarázgatni akármit is. Ha nekem gyerekem lenne, én inkább az ilyen elvakult, minden hülyeséget benyelő emberektől félteném már elnézést.
19 éves srác vagyok, biszexuális, de úgy érzem, inkább a fiúk felé húzok. Én egyrészt a “gyerek” szemszögéből, másrészt pedig, mint LMBTQ tag válaszolnék.
Kb. 12 éves koromig azt sem tudtam, hogy léteznek melegek. A b.zi szót persze már korábban is hallottam, csak fogalmam sem volt, hogy mit jelent. Aztán olyan 13-14 évesen elkezdtem érezni, hogy érdekelnek a fiúk. Nem kellett hozzá semmilyen “propaganda”. Viszont én nehezen fogadtam ezt el. Sokáig heteronak gondoltam magam úgy, hogy közben más srácokról fantáziáltam. Persze, már akkor is éreztem, hogy egy hetero fiúnak nem épp így kéne működnie. Gondolkoztam is rajta, hogy mi van ha meleg vagyok, de mindig azt mondtam magamnak, hogy úgysem vagyok az, meg amúgy is kicsi rá az esély statisztikailag, stb. Meg abban is bíztam, hogy ez idővel elmúlik, de nem így lett (vagy legalábbis még mindig tart, tehát gondolom ez már így marad). Elég sokat stresszeltem ezen, mert egyszerűen úgy éreztem, én nem lehetek ilyen. Végül kicsivel a 18. születésnapom előtt fogadtam el magamban a dolgot. Addig egyébként senkivel nem mertem ismerkedni/randizgatni. Ennek az lett az eredménye, hogy most 19 évesen még szinte semmi tapasztalatom nincs ismerkedés terén. Volt egy-két találkozóm fiúkkal meg lányokkal is, de még egy csók sem jött össze eddig, nem hogy valami komolyabb. Ha hamarabb el tudtam volna fogadni magam, akkor lehet már előrébb tartanék ilyen téren. Ezért részben én vagyok a hibás, amiért nem voltam elég bátor és őszinte magammal. Viszont a magyar társadalomra jellemző homofóbia és a “melegnek lenni ciki” attitűd (pl. a b.zi egy szitokszó, a b.zis pedig alapból egy negatív jelző, de lehetne még sorolni) sem könnyített a helyzetemen.
Viszont a történetem jó oldala, hogy mikor felvállaltam magam a környezetem (család, barátok) előtt, ők mind elfogadóak voltak. Szüleim ugyanúgy szeretnek és támogatnak és a barátaim se fordultak el tőlem. Ilyen téren szerencsés vagyok.
Nem kell aggódnotok kedves szülők, nem kell engem távol tartani a gyerekektől. Volt már, hogy jöttek vendégek és engem kértek meg, hogy foglaljam le a kisgyerekeket egy kevés időre. Képzeljétek, nem rontottam meg őket. Tök jól elvoltunk. Annyira, hogy mikor legközelebb jöttek, akkor a gyerekek még kérték is, hogy megint játsszak velük.
Sajnos most sokan ellenséget látnak bennem, pedig nekem tényleg nincsenek rossz szándékaim. Nem utálom a heterokat és nem célom mindenkit LMBTQ taggá tenni. Annak viszont örülnék, ha nem kellene szégyenkeznem a beállítottságom miatt és teljesen láthatatlanná válnom. Jó lenne ha kézen fogva sétálhatnék egy másik sráccal az utcán anélkül, hogy ezért valaki belém köt. Szerintem ez nem olyan nagy elvárás. Mint ahogy az sem, hogy ne törjék rám az ajtót egy szivárványos zászló miatt, amit a saját otthonomba/ra teszek ki.
Egyébként az elmúlt időszakban tök sok LMBTQ+ embert (főleg fiatalokat) ismertem meg. Nyilván vannak köztük szimpatikusak és kevésbé szimpatikusak is, de összességében mindegyikük normális. Kedvesek, jófejek, lehet velük beszélgetni meg minden. Egyikünk se mászkál egy szál tangában és nem járunk óvodákba sem.
Egyébként a homoszexualitás hivatalosan nem mentális betegség. És én nem is szeretném, hogy úgy kezeljenek, mint egy beteget. Mert nem vagyok az.
Ja és nem, nem féltem a gyerekeket a szexuális propagandától. A kormány sokkal durvábbat tol (STOP SOROS plakátok, Brüsszeles plakátok, a fideszes politikusok eljárnak az ovikba, asszem Orbán is volt már, stb.) és elvileg az rendben van. Az LMBT propaganda ehhez képest semmi. Ezután minek aggódjak rajta?
Le lehet pontozni, de én tényleg a kérdésre próbáltam válaszolni a saját szemszögemből. Arra akartam ezzel rámutatni, hogy az LMBTQ fiataloknak sincs könnyű helyzete és akkor én még a szerencsésebb oldalon vagyok. A legtöbben csak egy kis megértésre és elfogadásra vágyunk, viszont ez sokszor nem valósul meg.
59, nem a fővárosban élek, vidéki nagyváros. Egyébiránt segítek picikét, mert nem egyedi ügyről van szó sajnos.
„Akár öt évet is várniuk kell a gyerekeknek a fogszabályozásra Komárom-Esztergom és Nógrád megyében, ahol már csak egyetlen fogszabályozó rendelés működik":
De tízmilliárdok (!) vannak gyűlöletplakátokra meg reklámokra. Ha a gyerekek tényleg olyan fontosak, miért nem ebbe ölték a pénzt? Mert ezzel nem lehet feszültséget szítani és megosztani a társadalmat. Nem a gyerekek átoperálása a gond (amire nincs is jogi lehetőség Magyarországon), hanem hogy az egészségügy zuhanórepülésben van, ahogyan az oktatás is. Tessék már végiggondolni, az óvodákban már végzettség nélküliek is dolgozhatnak, akkora a munkaerőhiány.
Inkább ezekkel kellene foglakozni, ha a cél tényleg a gyerekek jólléte és nem a lopás meg a feszültség szítása!
#58! ...sosemvolt, ugye? meg mossevan, ugye?
Ez a sok baj, amit felsoroltál, a jövőképed ám, ha fletó visszajön.
Lássad ám, hogy azt az általad említett gyűlöletet ki oltja belétek, nap, mint nap! Éjjel-nappal kapjátok telibe 444!-től RTL klubon, ATV-n át Nyugati fényig mindenhonnan. Ti meg kritika és mérlegelés nélkül mindent bevesztek. Aztán pedig rettenetesen haragszotok, gyűlölitek azokat, akik minden keresztényi türelmük ellenére sem felejtik fletó "munkásságát". Olyannyira meghasonlottatok, hogy nem veszitek észre a tükörben, ki az, aki "gyűlöl"?
Ti mérgezitek a magatok életét, titeket oltanak titeket éjjel-nappal, nálatok már a "zorbán" legfőbb ige, a mantra. Tudják, hogy amit sokszor mondanak, azt előbb-utóbb magatokévá teszitek.
Még csak nehéz dolgotok se lenne, ha utána mernétek keresgélni, de az sok munkával ját, és még segélyt sem kaptok érte? Pedig első kézből kaphatnátok vágatlan infót arról, amit tagadtok. Röpke fél órában összefoglalta nektek fleto, mire számíthattok újra. Csak legközelebb kicsit felturbózva, hogy ne únjátok el őket az előtt, mielőtt újra padlóra teszik az országot. Ti vagytok a kedvencei, tőletek már nem tart, titeket már vakká tett a gyűlölettel való oltogatásuk. https://www.youtube.com/watch?v=7F4NmtG38Qc Aztán meglepődött, miért dobta le sok ember agya a gépszíjat. Te meg most sem érted, de nem baj, mi jó keresztényként ezt is elnézzük neked sokan: nem tehetsz róla!
Fletó majd meggyóntat, téged, mint a többi hívőjét is. Mi az hogy! Nagyon is!
[link] Ez van! Pap rokonod mit gondol erről?
#58!
Munkahelyzet, COVID ellenére is?
Gyermeked, unokád fog kígyózó sorokban állni napokon át, hogy bejusson a munkaközvetítő irodába. Merthogy (megint) nem lesz munkahely, arra jönnek ki a gyerekek az iskolapadból, hogy munka nincs! 28500Ft/hó van, munka minek? Menjen a melós hitelért, vagy segélyért, ha parizert akar enni ! Vagy "nyisson Bécsben cukrászdát", ahogy akkor elméskedtek. Heti 3x napi 4 órát vártam, csak a sorszámra! Értsd: az még nem az irodába való bejutást jelentette ám.
És ez nem valami száz lelkes kis falu volt, hanem Budapest!
Tudod? ahol ma még karigeri a legfőbb parancsvégrehajtó!
De főnökei már nagyon rühellik őt!
2006-ban a foglalkoztatottak létszáma 3 millió 930 ezer.
Jelenleg 4 millió 692 ezer fő a foglalkoztatottak száma.
A rendszerváltás óta a legmagasabb a foglalkoztatottság Covid19 ellenére is. [link] Jó, veletek el lehet hitetni, hogy a Covid "mellékhatásai" csak Magyarországon érvényesülnek, máshol nem vetette vissza a gazdaságot (még a miénknél is durvábban) a globális eü -és gazdasági helyzet, de talán körül kéne nézni kicsit.
Biztosan még a világ nagy hitelminősítőit is a mumusotok irányítja, különben hogyan adhattak volna olyan mutatókat, amilyet? Ők is hazudnak, mint mindenki, aki nem csak a nektek szánt cenzúrákon, és függetlenobjektív hírein élnek, ugye? [link]
#58 !
30ezer halott. Sajnálatos.
Az még inkább, ha elhiszed, hogy a Covidot is Viktor szabadította Európára.
Merthogy némelyek ezt is képesek terjeszteni. Ha nem is megy, arra azért gyanakozhatsz, hogy nem ennyi halott lenne, ha még mindig a "nyugati" vakcinákra várnánk, amit év végére akart teljesíteni a cég.
Ez év karácsony előtt (1-2 hónap MÚLVA) már meg is kaptuk volna az első oltást. Már, aki még élt volna...
Nem azért lett ám kínai meg orosz vakcina rendelve, mert az EU egészségügyi csapatát akartuk volna zrikálni. Kínai, orosz vakcinával az volt az összes probléma, hogy nem az EUáltal preferált cégek kapták azt a pénzt,
---amit egyébként ők kaptak volna,--- ha hajlandóak időben, azaz gyorsan szállítani.
Lövésed se arról, karácsonyig mennyi halottunk lenne! Tömegsírokat kellett volna nyitni, mint pl. Spanyolországban. Most pedig élő egyenesben kapjuk Európa-szerte a negyedik hullámot.
Mindegy, az a lényeg, hogy fletó most gyógyul, klárika meg már régen túl van a fertőzésen.
------------------------------------------
1 hetes, a kereszténység számára jelentős rendezvény, akkor, amikor a te hittársaidat, a keresztényeket üldözik, irtják.
Eucharisztikus Kongresszus ügyében is pont annyit vagy képes kereszténységed ellenére felfogni, hogy mennyi a ráfordítandó összeg.
Hogy ez minimum egy hétig, de hosszú távon is mennyit lendít idegenforgalmon, turizmuson, mennyi olyan embernek ad munkát, (taxisok, hotelek, éttermek...stb), még budapest határain kívül is, akik munkája, megélhetése miatt állítólag aggódsz, ugye?
Tudod, mennyi turistát, sportimádót, mennyi milliárdot hozott volna egész Magyarországnak az Olimpia megrendezése is? Még olyanok is megkerestek volna minket, akiknek lövésük se, hogy Magyarország a Föld nevű bolygón egyáltalán létezik.
No, ha ezt át tudod gondolni, talán-talán egyszer megérted azt is, miért is volt olyan fontos megfúrni.
Ilyen egyszerű, csak hát gondolkodni kéne. De azt a főnök letiltotta azt is nálatok. Nem véletlenül...
Nézd meg, Amnestynek is mennyire sürgős!
Nem a "mássággal" szembeni türelmet akarják tanítani, más a cél.
5 éves gyerekeket tanítottak maszturbálni a genderórán és ez ugye, a gyakorlati órák alapjai, de élesben megtapasztalnak a gyerkőcök mást is, ugye?
Próbáld jó keresztény módjára elfogadni, ha ez a tempó nem mindenkinek fekszik! Üdv mindenkinek, bármelyik hiten is van!
Lehet, azért, mert a kérdező nem tiltotta meg, hogy párbeszéd alakujon, kizárólag totózni szabad ?
Pl így 1) IGEN 2. NEM X) NEM TUDOM, NINCS VÉLEMÉNYEM
Miért van az, hogy a krumplisok csak Origo, Magyar Nemzet és Mandiner cikkekkel próbálnak "érvelni"? Kik is vesztették el toronymagasan a legtöbb sajtó- és helyreigazítási pert, mert jogerősen HAZUDTAK?
Na ennyit a fidiótákról XDXDXDXD
Talán azért, mert a szoclibek függetlenségtől független médiumaiban
( persze a sajtó-és a véleményszabadságra hivatkozva ) olyan hír nem, vagy
csak kozmetikázva található, ami a problémát más szögből is megvilágítja?
Mit lehet tenni? Ha ennyire féltek, ne nyissatok meg "jobboldali" linkeket, ne kelljen éjjel arra ébrednetek, hogy nem tudtok elaludni.
Tényleg csak pártokban tudtok gondolkodni? Hogy esetleg "balosnak" is lehet a sajátjaival szemben ellenvéleménye, az meg se járja az agyatokat?
Szerintetek csak a polgári oldalról szavaztak a fizetős egészségügyre és a vizitdíjra? (merthogy az is belengetve, újra számíthattok rá) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!