Az emberek tényleg féltik a gyerekeiket a sz.xuális propagandától?
Mert szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy anyukák ráncigálják a gyereküket az utcán, apák verik a gyereküket, vagy éppen egymást a gyerek szeme előtt. Ahogy azt az én szüleim tették. És senki nem tett semmit. De jó tudni, hogy ha valamelyik szülőm azonos nemű embert szeretett volna, akkor máris foglalkoztak volna velem a kedves Fideszes bácsik.
Komolyan vannak olyan vak emberek, akik szerint ez a legnagyobb baj ma Magyarországon? Ez a nemlétező propaganda?
(avagy ideges lettem, mert ma már a tizedik emojis plakátot látom)
#89!
Édes drága atyámfia, nyugodj meg, attól megnyugszol!
Ágy alá, az éjjeliedény mellé gurult a szivárványszínű tablettád, vedd be szépen! Úgy....gyere, betakargatlak, mindjárt jobb lesz, TÜRELEM!
Nnna. Kérdést elolvastad-e?
Akinek nem tűnt fel, hogy a témánál vagyunk, az te vagy.
Igen, FÉLTJÜK A GYEREKEINKET A SZEXUÁLIS PROPAGANDÁTÓL !
Mi az hogy! Nagyon is! - mondaná Fletó és csapata.
( Ja, ők nem. Valami titokzatos okból kifolyólag ők nem pedooviba és gendersuliba járatják a gyermekeiket.)
FÉLTJÜK A GYEREKEINKET A SZEXUÁLIS PROPAGANDÁTÓL !
Főleg, hogy szerintetek csupán csak propaganda az, amit nem ELMÉLETILEG, hanem GYAKORLATILAG és mindenkire rákényszerítve akarnak mindennapjaink megkerülhetetlen részévé tenni.
" Elméletileg nincs különbség az elmélet és gyakorlat között, gyakorlatilag pedig van."
Bonyolult, ugye? Pedig a magyar lakosság kb 95%-a tisztán látja, amit te félsz meglátni.
Többek között azt, hogy struccpolitika és ábrándos mesevilág a tiétek.
A "mások", azaz a kb. 95% pedig azt is felfogja, érti, amit nektek megtiltottak tisztán látni. Ebben rejlik a ti problémátok, nem abban a néhány bőrfejűben, meg a főnököd által pénzelt provokátorban, akik állítólag "nem hagynak titeket élni", akik miatt nektek 0-24-ben rettegni muszáj.
Rajtuk verjétek le a lelki sérelmeiteket. Azokat zaklassátok, ne Magyarország minden gyermekkorú állampolgárát! Nehéz érteni, ugye? Hja! hogy más álláspont is létezik, mint a tiétek és most ezért vágtátok be a durcit?
Lövésetek se arról, hogyan is néz ki az, amikor valóban üldözésnek, zaklatásnak van kitéve a más nézeteket valló más közösséghez tartozó ember. Vagy épp az életét is féltenie kell. Legyen az "meleg", zsidó vagy keresztény, "sárga, vagy fekete" .
De ha körülnéztek az európai vad nyugaton, minden egyes napon kaphattok gondolkodnivalót. Ja, hogy "médiumaitok" nem számolnak be ezekről?
Arról szintén nem "mi" tehetünk ám, ha nem láthatjátok, ami pedig jelen időben, minden egyes napon a szemetek előtt zajlik.
Veletek elhitették, hogy ti vagytok a Föld tengelye, körülöttetek forog a világ, mindenki titeket bánt, üldöz.
Pedig mi most sem veletek, vagy ellenetek vagyunk: tegyetek, ami jólesik!
Legyetek csak, eddig is, ezután is jól megfértek mellettünk Isten szabad ege alatt! Mellettünk, velünk. Nem erőszakkal, "rajtunk".
Ilyen qrva egyszerű.
Ha nekem meleg a levesem, megfújom. Hogy te, az általam tiszteletben tartott magánszférádban kivel mit teszel, mit nem, nem az én dolgom, bármilyen jelzőt is aggatsz magadra. Ha szerinted "meleg" vagy, vagy bármi más, hát váljon egészségedre,
a kiegyensúlyozott szexuális élet egyik alappillére a társas kapcsolatoknak!
Tudom, ezzel csalódást okozok neked, de ---a beléd oltott rettegésed ellenére--- nem fogom azt tanítani a gyermekemnek, hogy nem szabad játszania a te gyerekeddel, vagy nem írhatják meg együtt a leckét, mert az olyanfujj.
Szegény sorsüldözött, meglepődtél? Pedig hát jómagam is meleg vagyok, 37C' körüli átlagos testhőmérséklettel élek, boldog hetero párkapcsolatban, mégsem nyomulok ezzel senkire, nem hogy a körülöttem élők gyermekeire!
Értjük jól, hogy Meseország mindenkié. Azé is, aki köszöni, de nem kér abból, mert két lábbal a földön áll, az "átírt, átpolitizált" mesék világából meg "kinőtt", kinyílt a szeme, látja, mire megy ki a játék.
De mi (veletek együtt) Magyarországon élünk, és bűnünkként rójátok föl, hogy magasan a ti ingerküszöbötök fölött. Azért ítélnétek 95%-ot kárhozatra, mert azok már kinőtték a mesék világát, és a gyermekeikkel ellentétben már képesek összefüggésében látni a pozitív, de a negatív következményeket is, a jövőre* is gondolni.
(*"jövő" szó jelentése, ha ezt sem értenéd: [link] )
Aki szülő létére eddig sem, eztán sem neveli a gyerekét, magasról tesz arra, ha az úgy nő föl, mint gaz az árokparton, arról megint nem azok tehetnek, akiket viszont igenis érdekel, hogy hogyan telik a gyerek egy napja, kivel-mivel játszott, vagy mit tanult.
Ti mégis mások értékrendjét tagadva, elutasítva akartok bejutni MINDEGYIK gyermek pelusába, bugyijába,
MINDEGYIK család életébe? Akkor ki is a kirekesztő? Ezt érteni már meghaladja a képességeiteket.
Mi pedig azért nem vagyunk felétek "nyitottak", meg "toleránsak", azért vagyunk "kirekesztők", meg "nácik", mert nem kérünk abból, ahogy mindenkire rá akartok telepedni?
Míg képtelenek vagytok kultúrált módon elismerni, hogy MÁSok, akik MÁSképp akarják élni az életüket, hát megtehessék, addig ne csodálkozz, ha ezeknél a MÁSoknál bekapcsol és vijjog a sz@rjelző!
Érthető, hogy főnökeitek, munkaadóitok, akik napi szinten hergelnek, rettegtetnek titeket, nagyon nem szeretnék, ha látnátok "előre is, hátra is". Nektek szerintük elég a "szembekötősdi".
Mi pedig tudjuk -- nem elméletből, gyakorlatból! -- hogy mit tettek eddig és mire megy ki az a "játék" ezután.
Hogy ezért piszkosul haragszotok ránk? Tegyétek, szívetek joga, ebben sem korlátoz titeket senki! Sőt, még az is van bőven, aki "föntről" uszítson titeket, naponta kapjátok a frissítést.
Élvezzétek a játékot, aminek most is ti vagytok a nagyon sötét bábui.
Hogy esetleg nem volt gyerekszobátok, vagy egyéb okból tilos megértenetek és elfogadnotok azt, hogy "mások" is vannak a világon, mint ti, hát arról nem mi, a társadalom többsége tehetünk.
(Jajj, ki ne felejtsem említeni idegnyugtató mantrátokat: nem is a "ZORBÁN".
Így már nincs hiányérzeted ugye?)
Gondolj bele, ha van mivel: nem azon embertársaitoknak kellene először nekirontanotok, akiknek mindmáig pont ugyanazok a (meg)vezetőik, akik belétek is oltják az elvakult gyűlöletet?
Nem azokat kéne először ennyire agresszívan "érzékenyítenetek", akik hithű kommunistaként és szoclibként szintén nem akarja az óvodákban és iskolákban azt, amit vezetőitek rájuk akar kényszeríteni?
Szeretnétek lézeréles vonalat húzni politikai hovatartozás szerint, de mivel a gyermeke életképes jövőjére gondoló apa, anya, nagyszülő, egyéb rokon a "baloldalon" is van, be kéne látnod, hogy nem fog menni.
Vagy azt állítod, hogy pl ez a 95% (kilencvenöt százalék) mind "fujjrohadtfideszes" ? És szerinted nekünk, a hagyományos polgári értéket vallóknak van üldözési zizink? Akkor a hiba nem a mi készülékünkben.
!!444!!! és a retekadó ezügyben nem (sem) mondott neked igazat? Vagy "csak" elhallgatta előletek, hogy ezúttal sem "pártpropagandáról" meg a "zorbánról" szól a történet, mint ti azt állítjátok, hanem az összes magyarországi kiskorúról? Hogy ez engem miért nem lep meg....
Nem féltem tőle, legalább megtanulja, mi merre hány méter.
Én a fidesztől, és a perverz papoktól féltem őket -bár utóbbiakkal nem sok esély van találkozniuk, mert utálják a templomot, meg mindent ami vallás.
#89 és tsai!
Nem ártana kicsit magatokba szállnotok. Üldözési zizitek nektek van, titeket tettek/tesznek paranoiássá a vezéreitek.
(Jah, el ne felejtsem a mantrát: nem a "zorbán"!)
Tűnjön fel végre, nincs bajunk veletek, míg távol tartjátok magatokat és a nézeteiteket azok gyermekeitől, akik nem kérnek abból, ahogyan ti éltek! Pont.
Ha már politizálsz, és képtelen vagy nem emlegetni, nézz körül, hátha később nem kevered a szoclibeket a konzervatív, hagyománytisztelő oldallal, merthogy nem "fideszes tévképzet" az, hogy iskolákban, óvodákban mindennapossá és kötelezővé tegyék az agymosást, amit ti vallotok egyedül üdvözítőnek.
Nem lenne hátrány, ha képes lennél felfogni, hogy a rosseb se bánt benneteket, és ha kifogtál valami bőrfejű jobbikost, vagy téged kitagadó, üldöző rokonodat, baromállat szomszédot, akkor ne azokat okold, akiket nem érdekel, egymás között mikor, kivel mit műveltek.
Minket az érdekel, hogy a mi gyerekeink magánszféráját SE ELMÉLETBEN, SE GYAKORLATBAN ne tegyétek élhetetlenné. Se most, se később.
Senki nem mondja itt, hogy ne tegyétek, amit tesztek. De azokat békén kéne tán hagyni, akik nem akarják éjt nappallá téve a rettenetes elnyomásról szóló rinyáitokat, nem gondoljátok?
Ne győzködjétek a tőletek továbbra is különbözni akarókat, hogy csak akkor válhat egy gyerek életképes felnőtté, ha úgy nevelkedik, úgy él, mint ti.
A franc se kényszerít, meg üldöz titeket, csak ti nem bírjátok elviselni, ha a tanaitoktól mentes emberek is élnek.
Tuti, hogy még nem turistáskodtatok olyan országban, ahol tényleg, valóban üldözik a ti multikultúrátokat! No, oda mindjárt nem kéne retúrjegyet váltanatok!
Tipp: Szeretitek a tömeget, hát kapjátok magatokra a PRIDE-os ruháitokat, próbáljatok beállni (ne drogtól!) a mekkai zarándokok közé. Egy miatyánknyi időtök sem lenne!
Hivatkoztál a migráns-kérdésre.
Azt ugye tudod, miért nincs egyetlen ILLEGÁLIS (<! ) migráns sem Magyarországon? Ezt sem a "tieidnek" köszönhetjük, és ha itt "zorbánoztok" egyet, véletlenül beletrafáltatok.
Legutóbb Karigeri biztosította brüsszeli gazdijait, hogy legyenek nyugodtak, csak átmenetileg lett jegelve a téma, az aknamunka azért gőzerővel folyik.
Ugye, ha ez a dolog csak amolyan "fideszes tévképzet", akkor Gerikének meg a főnökeinek miért is kell 2022-ig visszavenni magából? Csak nem azért, mert "balról" is látják elegen, hogy régen nem tévképzet az, ami zajlik?
-----------------------------------
Azt megnézném, milyen perfekt pedosulit tudnál te itt i(ga)zgatni. És ez 3éves adat, ettől már sokkal cifrább a helyzet!
------------------------------------
Olvasgasd át, mi is az a migránskvóta. Mármint a tévképzet nélküli!
(ne csak gyuribá verzióját a 444-en, azzal szrt se érsz, azt direkt neked írták)
Ugye, nem gondoltad, hogy az Európába behurcibált kecskepásztor majd affektálhat, mint egy PRIDE-os transzi, hogy ő melyik országban akar letelepedni? Nem tűnt fel neked, hogy pont az a baj velünk, hogy még nem tudták telepakolni az országunkat ezekkel?
És nem átutazókról van ám szó, már régen nem.
Ja, hogy még erről sem szóltak neked, ugye? Kicenzúrázták tán a cukkerberg-galaxisból? Vagy melyik kanálisotokon rekeszthették el feléd a 'zinformációk áramlását?
Azt egyébként tudd, kicsicsillag: ha brüsszelita főnökeiteknek "köszönhetően" valaha is sikerül bejutniuk a még élhető országokba, tehát Magyarországra is, ti lesztek ám elsők között t.kön lőve!
Ha néhány népcsoport mellett van, akiket iszlámék nem tolerálnak, azok éppen a homoszexuálisok és tsaik. (én szóltam)
Ők tényleg egy varázsvessző-csapásra megszűntetik minden bútok-bánatotok!
Ahogy fletó magyarázta neked :
"Mi az, hogy! Nagyon is! TÖRVÉNYesen és tisztességesen!”
Merthogy ezeknek a "tévképzet-népeknek" van egy mindentudó okos TÖRVÉNYkönyvük, a SARÍA. És az abban foglaltak szerint élnek, nem ám a "befogadó ország" törvényei szerint!
Rágd át magad rajta, imádni fogod! Kedvenc "Káma-Szútrád" lesz!
Kicsit másképp, ugyan, mint Meseország, vagy a Gender ABC, de tanulságos gyorstalpaló tanfolyam, érdemes a fullos verziót is átnyálazni.
Homlokig fegyverbe öltözve "vigyáznak" majd rád, míg a gyerekedet viszed a pedo-óviba...Ja, nem! az a Mesevilág-verzió, köze nincs a valósághoz.
Ezek ám fekete-fehérben látják a világot, hiába magyarázod majd nekik a szürke 50 árnyalatát, meg a szivárvány minden színét!
Keress egy igényes magyar fordítást, buzgón tanulmányozd Saríát, tudd, hogy sacc/kb. mi vár rád. Merthogy akármerre éljenek is, az ebben foglaltakat komolyabban veszik ám, mint ti saját magatokat. Tévképzet az, hogy érdekli őket, ki vagy és mit akarsz.
Talán félfüllel hallottál arról valamit, hogy 150 évig volt törökünk, az se tetszett az "ebhitű magyarnak".
Most meg újra örvendjen, ha más idegenek szabják, kit szeressen, és hogyan ?
Na, lassan, hogy te is értsd! a tudathasadásos EU már nem tudja jó dolgában mivel követelőzzön.
Hogyaszongya: AZ UNIÓ ALAPJOGI CHARTÁJA A SZÜLŐ KÖTELEZETTSÉGÉVÉ TESZI A GYERMEKEK NEVELÉSÉT. Nahát, ki hitte volna! :)
Éppen hogy mi sem akarunk mást, mégis mi lennénk az "üldözési mániás", kirekesztő fujjnácik? láthatod, hogy ezekhez képest a fekete lyuk atomvillanás!
Ja, ha már migri, meg a szabályszegéseink: A schengeni csatlakozás után MAGYARORSZÁGNAK ERŐSÍTENIE KELLETT A HATÁRELLENŐRZÉST A NEM EU-TAGOK FELÉ. Tettük, mit kellett, elvégre Magyarországnak is kötelessége a schengeni határok védelme. Még a németek is hálásan köszönték, hogy legalább felőlünk nem zúdul a napiszr. Na, persze, nem merkelmutti, csak csöndben, a német pórnép.
Most meg? Nézd meg, a magyarországi ellenzékiek aktív közreműködésével az EU-ban mennyit sivalkodnak amiatt is, hogy a galád fujjmagyarok benácultak, mert aki embercsempészek segítségével, drótvágó ollóval, feltöltött bankkártyával, legális okmányok nélkül, beazonosíthatatlanul, bombával, ebolával meg coviddal érkezik, azt nem akarják beengedni?
Micsoda kirekesztő viselkedés tényleg!
No, ne sírdogálj, tanulj szépen arabusul, és ne csak genderül tudj olvasni a sorok között, különben te húzod a rövidebbet!
Aktuális tentebogyód, szellemi fogamzásgátlód, az a kicsi csillag alakú az ágyad mellett figyel, ne feledd azt is bevenni!
Álmodj hintát, homokozót, csak a takarót ne rúgd le magadról, hátha már nem olyan melegek az éjszakák! Napsugaras jóccakát: én is szeretlek!
#96, meg a többi élhetetlen!
Ki várná el tőletek, hogy annyi kurázsi legyen bennetek, hogy visszakeressétek a forrást? Oké, Origó is tiltott mumus számotokra, elvégre oda kell bátorság az igazság elviseléséhez, aztén meg gondolkodni is kéne, ugye?
Origóék > IS! < odabiggyeszették ám neked, és a többi hitetlennek, hogy KINEK adta az interjút az a balfék. A DieZeit című liberált lapon keresztül volt bátor újabb hűségnyilatkozatot tenni alázatos "Gelgelyetek".
Tessék: [link]
#96 és tsai"
" Nincs semmi kérdésetek? " Majd 70 éve nincs kérdésetek, csak bólogattok. Főnökötök így szeret benneteket, elvégre amíg nincs kérdésetek, korrekt válaszokat sem kér(het)tek számon tőlük. De hát pont ezért tartanak titeket!
Elég tőletek, ha négyévente urna elé járultok bégetni, addig meg etet titeket a ti "valóságotokhoz" butított, nektek kreált válaszokkal.
És ti hipp-hopp máris tudjátok a (nektek költött) frankót, ugye?
Hát csoda, hogy mélysötétségben vagytok tartva, ti rabjai a földnek?
Nem elfelejteni ám a himnuszotokat, a hazátlanok indulóját!
"Fel-fel, te éhes proletár"....parizerosztáshoz sorakozó, mindenki vigye magával csomagolópapírnak az aktuális teszkósújságot.
#98 ! Durva? Én-e, te ?
Hát hová merűlt el szép szemed világa? Mi az, mit kétes távolban keres?
Talán a múlt idők setét virága, Min a csalódás könnye rengedez?
Kislámpa kapcsolója az ágy melletti éjjeliszekrénykén, hamar-gyorsan gyújts világot, lássad, teli bilibe lóg-e a kezed. Töröld meg a szemed, hogy kiláss! Az orrocskád is, megy az már egyedül is. Mi az hogy!
Durva nem én vagyok, a te mimóza lelked lett "legfelsőbb pártutasításra" túlérzékenyre kalibrálva. Szeretik "odafönt" ha ti itt lent rettegtek, féltek, soha nem ellenfelet, hanem ellenséget láttok csupán.
Ha magatokat lövitek bokán, akkor is megteszitek gondolkodás nélkül, csak mert a "rohadtfideszgrrr!" És, ha a parancs szerint kútba kell ugrani, hajrá! csobbantok. Egyet.
Aki pedig nem ugrik veletek , az minden lehet, csak partner, egyenlő fél nem.
Erre treníroznak titeket, sacc/kb 70 éve, jelenleg is ez zajlik.
Rólad gondoskodó pásztoraitok minden nap ugyanazt öntik a csajkádba, csak időnként átnevezik. Most "melegítik" újra, szórnak bele pár zacsi LMBTQ betűtésztát is, ne maradj "szub-kultúra" nélkül.
EU-s szabadalom, a Gender-ipar (mellék)terméke.
Öszöd, nem öszöd, nem kapsz mást.
#98 ! Szerinted a "fideszesnek" a PÁRT az első? Tényleg?
Nem tudom, melyik betűcsoportos szektához soroltál, de nekem 17évesen a jelenlegi párom volt az első. Pavlovi reflex, 70 éve az idők végeztéig becsípődés marad az "éljen pártunk és kormányunk"-féle törleszkedés?
Ha holnap pl. arra ébredek, hogy jön a migri, évi kb 10milla az eltartása/fő
(elavult Eu-s adat, "nemfidesz"), vagy ha jön a beígért fizetős egészségügy, vagy a kötelező LMBTQ minden óviba, minden suliba, úgy véled, hogy akkor azt teszem, amit eddig sem tettem: pártkatonává, önmagam és a magyarság ellenségévé válok? Akkor szerinted majd a Fideszhez, vagy akármelyikhez dörgölőzöm, csak mert ő az aktuális "Párt"? Van egy rossz hírem: nem engem láttál a tükörben! Elég mazochista vagy, az már biztos, de ha neked ettől kúúúúúl!, én nem szólok bele, legyen karácsonyod minden nap!
Viszont más se akarjon a kölykeim életébe beleszrni. Ha EU-nak, ha pártnak, ha akárkinek nevezi is magát, akkor se.
Tényleg úgy véled, hogy - amint írod - aki az egyik "oldalban" kételkedik, vagy elutasítja, abból semmi másra nem következtethetsz, hogy a "másikat" teljes egészében tévedhetetlennek tartja, minden tettét kritika nélkül elfogadja?
Egyedül jutottál erre a következtetésre, vagy föntről súgtak?
Hoppácska! vagy tán csak nem magadból indultál ki?
Bekötik a szemed (ha még ki nem lőtték), pörgetnek rajtad néhányat, oszt megkapod a parancsot: Előre!? Rá se kérdezel, hogy csak "bokafogásra" gondoltak. Vagy esetleg csak nem tudatják, milyen mély gödröt ástak, veled méretik meg?
Csak lépsz, Előre!, mert a Párt azt mondta? Lényeg, hogy a Pártnak tessen?
Pedig ma már nem lenne ám kötelező, mint rosenfeld > rákosi mátyás és szintén véreskezű utóda, czermanik > csermanek > kádár jános alatt.
(ezek mindig szerették újrakeresztelni magukat, mint pl. egyik kései utóduk is,
zázrivecz > vona gábor, hátha akkor magyarabb, hitelesebb emberré válnak)
El ne mondd nekem, milyen a Párttal, biztosan elvörösödnék a szégyentől! Bár, hogy engem semelyik "Párt", még a "fujjnácifidesz" sem tud táncba vinni, ha én nem akarom, az biztos. Magamra nem engedek, egyet sem, akármi néven fut. (vagy "futtatják" az EU-beli megélhetési LMBTQ-lobbik)
Böszménk 2007-ben korrigálta saját magát, nézd meg, így mennyivel fincsibb a light-os őszödi beszéd 2.0! [link]
Tálalta két verzióban (utóbbi kevésbé "durva") hogy sz.r vagy sz@r a menü, tessék választani!
Most 2022-ben f.s is lesz a csajkátokba, a menün Európai Egybesült Államok néven szerepel majd.
Kantinosné klárika már most rágja a szájatokba, segít "előemészteni".
(előemészteni! szépen nyeljél! az előválasztás már megvolt, mielőtt elkezdődött volna: nem te nyertél)
Klárika apró antal* unokája. (ugye, lövésetek se? Szégyen! Reinkarnációja velünk élő történelem, illene nem félreismernetek! ) * [link]
Wiki ugyan "finomít", bővebb is, tárgyilagosabb is, de hiába, a "hozzávalók minőségén" az sem lendít. Csak az érzékenyebb lelkűek, éhes proletárok számára kicsit széjjelebb keni, hátha többnek látják.
Aki számotokra is kedvező eredményt ér el, veletek egyező döntést hoz is, de később megtudjátok, hogy ő "jobboldaliként" jutott ugyanarra a következtetésre, hát rögtön ellene fordultok és közlitek a 2022-es "baloldali" programot. Aminek, mint tudható, gerincét a "fujjarohadtfideszmocskosnácilevele!" rigmus adja.
1950. MDP: AKI NINCS VELÜNK, AZ ELLENÜNK VAN! (Rákosi)
1962. MSZMP: AKI NINCS ELLENÜNK, AZ VELÜNK VAN! (Kádár)
1990. SZDSZ: AKI ELLENÜNK VAN, AZ VELÜK VAN! ....
egészen a "mocskoszsideszésfujjanácio1g"
Ennyi az összes érvük, és ezzel ti teljesen megelégszetek, akár az országotokat is beáldozzátok,
csak a cirkusz mellé legyen meg a 3.60-as kenyérke. Uzsonna uzsorakamatra, mint a gulyáskommunizmus idején.
Csak akkor te még nem tudhattad, hogy "INGYENEBÉD PEDIG NINCS" <by:fleto
#98! Kell ez az állandó széthúzás, nem rühelled ezt a sunyi "oldalazást"? Azt nem lehetne, hogy szépen együtt gondolkodik magyar a magyarral, ember az emberrel? Jó, tudom, fletó szerint enélkül nem ti élhettek, de ugyanerről mi a TI véleményetek? Pontosabban VAN SAJÁT VÉLEMÉNYETEK?
Most aztán néztek ki a fejetekből, hogy "miaz", "miaz, ugye?
Próbáld felfedezni magad, hátha rájössz, hogy neked is van jobb oldalad.
És ha körülnézel, rájöhetsz, hogy a "fideszeseknek" is van baloldaluk.
Talán azért nem tűnt fel még , mert ti életetek felét mások élik,
a polgári értékrendet vallók meg nem mutogatják magukat fűnek-fának.
Jelen ügyben úgy 95 százaléknyi magyar van azon a véleményen, hogy nem akarják minden szrnak kitenni a gyereket, anélkül is lesz baja elég. Amit majd szintén neki kell megoldani. Ne valami LMBTQ-s járjon óviba, suliba melegedni, arra ott a fűtött hajléktalanszálló. Tud tisztálkodni, kap kosztot-kvártélyt, ezért nem kell a gyerekeinkkel közös légtérben tartózkodnia. Ti még nem tanultátok, hogy kell önállóan, a "PÁRT" nélkül levegőt venni, de hidd el, nagyon sok magyar szülő kiválóan meg tud értetni a gyerekével olyan alapvetéseket is, hogy "Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat".
Szr ügy, nagyon elszomorítottak téged, ugye? Elárulva érzed magad, amiért kiderült, hogy a "Fideszen kívül is van élet" ?
Pedig én sem a pártra szavazok ám, amikor a fidesz rubrikájába teszem a X-et. Magas, ugye? Nem baj, az én gyerekem akkor is, részrehajlás nélkül, pártatlanul szeretni fog téged, nem diszkiminál. Nem a PÁRT nevelte fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!