Az emberek tényleg féltik a gyerekeiket a sz.xuális propagandától?
Mert szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy anyukák ráncigálják a gyereküket az utcán, apák verik a gyereküket, vagy éppen egymást a gyerek szeme előtt. Ahogy azt az én szüleim tették. És senki nem tett semmit. De jó tudni, hogy ha valamelyik szülőm azonos nemű embert szeretett volna, akkor máris foglalkoztak volna velem a kedves Fideszes bácsik.
Komolyan vannak olyan vak emberek, akik szerint ez a legnagyobb baj ma Magyarországon? Ez a nemlétező propaganda?
(avagy ideges lettem, mert ma már a tizedik emojis plakátot látom)

Igen. Elég megnézni az itteni válaszokat és a pontozásokat. Ebből is látszik, hogy mekkora agymosás ment már elve az elmúlt években ezzel a fals "csak szeressük egymást" dumával. Közben, ha valaki azt meri mondani, hogy ez neki nem tetszik sokkal undorítóbb módon kicsinálják, mint a FIDESZ bármelyik módszere/törvénye. Akkor is, ha tök normálisan fogalmazza meg, hogy bocsi, de ő a hagyományos módon szeretne élni és gyereket nevelni. Pontosan így érték el, hogy lassan egy véleményt formáló sem mer mást mondani, mert akkor annyi a karriernek. Ettől persze úgy tűnik mennyien támogatják ezt az elfajzott hülyeséget, pedig csak félnek. (volt már ilyen a történelemben, úgy hívják diktatúra)
Kérdező, te se vagy kíváncsi semmilyen más véleményedre, azonnal átkozod aki minimálisan ellent mert mondani neked. A hozzád hasonlóknak demokrácia az, ha ők vannak hatalmon, szólásszabadság meg az, amikor ők mondhatják el a magukét. Ezzel megint csak az a baj, hogy kb. ugyan olyan vélemény diktatúra mint a náciké. Attól, hogy egy mozgalomra vagy eszmére ráaggatják a "liberális" és a "szabad" jelzőket ugyanis még nem lesz az. Nézd csak meg a Francia Forradalom történetét. Az is úgy indult, hogy csak szabadságot, egyenlőséget és testvériséget akartak. Utána meg mi lett belőle. Hasonló zajlik most is nyugaton, akkor is ha nem akartok róla tudomást venni. A törvény pedig pontosan ezért kellett, hogy pár év múlva ne járjunk mi is ugyanott.

Én két dolgot nem értek ezzel kapcsolatban:
1) A magyar emberek kb. felének van alkoholfüggőségben szenvedő személy a családjában. Akinek van, tudja, hogy ez mit jelent, milyen hosszútávú következményei vannak a gyerekre nézve. Ezzel mégse foglalkozik senki. Ez rendben van. Ellenben a transzneműek nem létező iskolai jelenléte ellen törvényt kell hozni? Hogy van ez?
2) Én értem, hogy a szülőnek joga van meghatározni, mit lásson a gyerek, de a gyereknek nincsenek jogai? Egy 16 éves tinédzsernek, akik egy része már aktív szexuális életet él, de mégsincs joga ahhoz, hogy teljeskörű szexuális tájékoztatást kapjon? Hogy van ez?

Ne értetlenkedj már 23-as, te s nagyon jól tudod mi a valódi helyzet...
1 Van elég probléma nem kell még+1, ez ellen lehet tenni, az ellen ami probléma már kialakult sokkal esélytelenebb.
2 De a gyereknek vannak jogai, pl joga van NORMÁLIS szexuális felvilágosításhoz. De amit te "teljeskörű" felvilágosításnak gondolsz az inkább beteges aberrációk bemutatása/propagálása. 16-évesen meg mikor fingja sincs kb senkinek éppen hol áll a feje a hormonoktól, mikor majdhogynem a legkönnyebben belevihető az ilyen beteg dolgokba akkor pont nem hiányzik még egy ilyen "dolog".
Bár tudom hiába írtam le a tényeket szándékosan értetlenkedsz....

Kedves kérdező! Tényleg!
Elismerem, hogy agresszív szülők között felnőni kegyetlen, frusztráló dolog.
Úgy véled, annál a gyermekkornál minden/bármi csak jobb lehetett volna, és erősen sérelmezed, hogy jelenleg bezzeg van, aki a mai gyerekek érdekeit/jogait is védi, nem mint esetedben sok évtizeddel ezelőtt.
De már 12évvel ezelőtt bemenekülhettél volna Klárika ölelő karjai közé, ő kiosztotta volna a szüleidet, mit kell tenni veled "egészséges fejlődésed", a valós nemi identitásod kialakulása érdekében. [link] < 2009
Nem tudom, mennyi idős vagy, mikorra teszed azt az érát, amikor, "ha valamelyik szülőd azonos nemű embert szeretett volna "fideszesek foglalkoztak volna veled." Pedig a gyámügyhöz kellett volna akkor is fordulni annak, akinek szemet szúr az, ahogy veled bánnak a szüleid.
#20! Eddig sem értették, eztán sem esik le nekik, hogy gyerekekről van szó. Senki nem támadja sem őket, sem az ő gyerekeiket. Neveljék félre őket otthon belátásuk szerint, de állami szinten ne nyomuljanak ott is, ahol erre nincs kereslet! No, ezt képtelenek befogadni, elvégre Brüsszelből sem hallanak más utasítást, akkor ők önállóan hogyan merhetnének egyebet gondolni, hinni??
Aki nem ért egyet a szocliberáltak által érzékenyített lelkükkel, a kirekesztő, náci... Mondja bagoly verébnek.
Nézd meg, milyen reagálások születnek olyan szimpla témák kapcsán is, mint szivárványosék zászlója. https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Persze, a kérdező, és még sokan mások nincsenek képben, mi zajlik Európa-és világszerte. Burokban élnek, ahol elképzelhetetlen, hogy ha valahol valami rossz történik, az ne "gyűrűzne be" hozzánk. Mintha a magyar történelem során ez nem történt volna meg először. Még akkor sem érbednek öntudatra, amikor pedig annyira begyűrűzött a téboly, hogy napi szinten kaphatnának frissítést a töredezett merevlemezükre, ha körül mernének nézni, nem csak a függetlenobjektív médiákon lógnának.
De ez legyen az ő problémájuk. Akármenni idősek, nem késő még a nemváltás, 70 valahány nem közül választhattok, Klárika biztosan fizeti az adónkból a műtéteiteket. Jó egészséget mindegyikőtöknek, gyermekeiteknek is, ha vannak.
Ha szabadtéri, nektek szóló gyerekprogramra vágytok, ma és holnap vár még titeket Újpest.
[link] Gondolhatod, mi megy ott, ha még a gyurcsányista, szélsőbalos jobbikos is kiakadt.
Kaját, piát vigyetek, mert "ingyenebéd nincs", mint mondotta volt nektek Fletó, úgyhogy nem osztják a hideg virslit a meleg sörrel...mint az témához stílszerű lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!