A meleg fideszesek hogy dolgozzák fel a szeretett pártjuk melegellenes propagandáját?
Ugyan nem meleg, de biszex Fideszes vagyok.
Úgy "dolgozom fel", hogy nem értek egyet a mai neomarxista mozgalommal, ami az LMBT-ből lett.
Magyarország 1962-ben legalizálta a melegséget, azóta nem lehet jogilag elítélni valakit homoszexualitása miatt.
Ennek teljesen elégnek kell lennie, mert az "érzékenyítés" meg hasonló marhaságok nem mások, mint Mao Kínáját idéző agymosások, amivel a gondolati szabadság ellen cselekszenek az újbalosok.
Őszintén kiváncsi vagyok rá, hogy neked mi van a fejedben, amikor melegellenes propagandát vizionálsz. Tudnál csak egy mondatot idézni, ami szerinted része ennek a propagandának?
Mert én meg azt látom, hogy a kormány törvényt hozott arról, hogy a szülőnek joga legyen a gyerekének a szexuális felvilágosításába beleszólni, eközben a szeretett liberális hazugsággyárak meg egy ennél jóval radikálisabb forgatókönyvvel próbálják beetetni a híveiket, és olyan dolgokon vagytok felháborodva, amik egyszerűen nem valóságosak. Senki nem tiltotta be, hogy a melegek szeressék egymást, senki nem tiltotta be, hogy a gyerekeknek elmondják a szülők, vagy egy foglalkozás keretében (ahova a szülő küldi a gyereket) ott elmondják, hogy vannak melegek és őket is el kell fogadni. De még azt sem tiltották be, hogy a Pridera kivigyék a gyerekeket.
Nem várok értelmes vitát ezen az oldalon, de azért hátha... Ismételve a kérdést, mi az a melegellenes propaganda? Ha pedig annyi van a fejedben, hogy olvastad a telexen, hogy a csúnya Fidesz bántja a melegeket, s emiatt gondolod azt, amit, akkor élj a gyanúval, hogy legalább annyira agymosott vagy, mint az m1-et néző nagymama.
Engem semmiben nem korlátoz a Fidesz, egyszerűen arról van szó hogy a gyerekeket ki kéne ebből az LMBTQ dologból hagyni, és ezzel minden jó érzésű ember egyetért szerintem.
A házasságról, én nem akarok házasodni, a 21. században meghaladtuk már ezt a dolgot, a heteroknál se látom ezt a nagy házasodási kedvet, az élettársi kapcsolat tökéletesen megfelel.
Azonos neműek örökbefogadásáról meg az a véleményem hogy erre nem érett még meg a világ. Ha lesz egy olyan toleráns társadalom ami ezt elfogadja akkor támogatnám ezt, de a mai helyzetben semmiképp, egy ilyen gyereket az iskolába és az életben szét fognak ezzel szívatni, az ő normális felnövéshez való jogát meg előrébb tartom mint a meleg párok örökbefogadási jogát.
A Prideról is pár gondolat, aki volt 2010 előtt ezen az tudja hogy életveszélyes volt kimenni, a szoci kormány egyáltalán nem törődött a felvonulók biztonságával, alig voltak kint rendőrök, össze vissza repkedtek az üvegek, tojások stb. Most nyáron hatalmas rendőri felügyelet mellett először tudtam úgy végigmenni hogy nem érzetem magam veszélyben, sőt ezt a provokáló réteget se láttam se a melegek se a homofóbok részéról, teljesen korrekt volt az egész. Nem mellesleg rekordlétszám volt, és ez megint a kormány érdeme.
A Fidesz nem melegellenes.
A Fidesz pedofilía ellenes.
Ja hogy magát a tényt tagadják? Értem.
Bizonyára azert titkolja az összes meleg fideszes a homoszexualitását, mert a Fidesz politikájának semmi melegellenes éle nincs! Ez jó:)
Teljesen egyetértek vele.
A szaporodásra képteleneknek,nincs helye ebben az országban.
Nem vennék rá mérget, h a fidesz pedofília-ellenes.
Ha igy lenne, nem "lopták" volna haza kaleta gábort...
Nem is fideszes a patkány, de szinte biztos vagyok benne, h kaleta tudna ezt-azt mesélni, s hallgatásért cserébe kapott érinthetetlenséget.
Én anno 18 évesen fideszre szavaztam, nagyon tetszett a fiatalos lelkesedés, minden pontjukkal egyetértettem. Az akkori orbán biztosan szembeköpné a mait. Az biztos, h rájuk 100%-ig igaz a bort iszik és vizet prédikál mondás.
Amúgy ez engem is érdekel, h például Szájer hogyan élte meg az elmúlt éveket, miközben melegként (de minimum biként) egy konzervatív heteroszexualis apa szerepéve kényszerítette magát... nem hasonult meg...?!
"Bizonyára azert titkolja az összes meleg fideszes a homoszexualitását, mert a Fidesz politikájának semmi melegellenes éle nincs! Ez jó:)"
Nem csak valszeg ez az 1-2 meleg aki fidesz politikus úgy van vele hogy ez az ő saját hálószobai dolga és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!