Az emberek tényleg féltik a gyerekeiket a sz.xuális propagandától?
Mert szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy anyukák ráncigálják a gyereküket az utcán, apák verik a gyereküket, vagy éppen egymást a gyerek szeme előtt. Ahogy azt az én szüleim tették. És senki nem tett semmit. De jó tudni, hogy ha valamelyik szülőm azonos nemű embert szeretett volna, akkor máris foglalkoztak volna velem a kedves Fideszes bácsik.
Komolyan vannak olyan vak emberek, akik szerint ez a legnagyobb baj ma Magyarországon? Ez a nemlétező propaganda?
(avagy ideges lettem, mert ma már a tizedik emojis plakátot látom)
Szeretik "odafönt" ha ti itt lent rettegtek, féltek, soha nem ellenfelet, hanem ellenséget láttok csupán.
El se olvastam az egészet mert már ez kiverte a biztosítékot.
Ezt komolyan pont te mondod nekem? Tudod hogy pont a kormány az aki félelmet kelt az emberekben? És nem is véletlenül. Hitlernek már anno nagyon jól bevalt ez a módszer, azt is elneztek neki hogy háborút indított és halomra ölte a zsidókat.
A kormány parti emberkék nagy része ugyanígy elnez és elnezne bármit nekik.
Ők is ellenségképet csinálnak. A migransbol, az ellenzekbol, a melegekből stb.
És a nép a nagy megmentőként tekint rájuk. Halleluja hogy megvedenek minket.
Nem baj hogy szetlopjak az országot de legalább megvedenek minket a migranstol, ez a kisebbik rossz. De biztos hogy ők a jobb opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!