Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az emberek tényleg féltik a...

Az emberek tényleg féltik a gyerekeiket a sz.xuális propagandától?

Figyelt kérdés

Mert szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy anyukák ráncigálják a gyereküket az utcán, apák verik a gyereküket, vagy éppen egymást a gyerek szeme előtt. Ahogy azt az én szüleim tették. És senki nem tett semmit. De jó tudni, hogy ha valamelyik szülőm azonos nemű embert szeretett volna, akkor máris foglalkoztak volna velem a kedves Fideszes bácsik.

Komolyan vannak olyan vak emberek, akik szerint ez a legnagyobb baj ma Magyarországon? Ez a nemlétező propaganda?

(avagy ideges lettem, mert ma már a tizedik emojis plakátot látom)

2021. szept. 4. 01:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 Andizsuzsi ***** válasza:
72%

"Amíg kiskorú nem kell ilyesmit tanulnia"

Senki nem is akart ilyesmit tanítani.

2021. szept. 4. 06:50
 12/102 anonim ***** válasza:
71%
A politikai propagandától félteném a gyerekem, ha lenne. Legyen az bármilyen oldali propaganda is. Arra kell nevelni a gyereket, hogy kétkedéssel fogadjon minden olyan "információt" igaz ez üzleti reklámra is, ahol azt mondják, hogy ez aztán a tuti, sose volt jobb ajánlat, stb.. A fidesz szavazóbirkáknak tekinti az ország népét, igyekszik megvásárolni a szavazatot, ez mellett gyülöletpropagandát is folyatat, lsd. LMBTQ elleni uszítás, ez mind mind propaganda.. Nem Pécsi kesztyü !!!
2021. szept. 4. 07:07
 13/102 anonim válasza:
52%
Nekem nincs gyerekem de én félteném. Évek óta követem ezt az egész LMBTQ mizériát ami zajlik az amcsiknál,szóval elég jó felfogásom van arról hogyan manifesztálódott ez a jelenség a nyugati társadalomban és milyen kihatással van az emberek többségére. Nem volt szükségem Orbánék kardozására hogy kiváltsák az ellenszenvet belőlem a dolog kapcsán.
2021. szept. 4. 08:23
 14/102 anonim ***** válasza:
40%
Nekem rokonaim élnek kint Amerikában, van gyerek is meg minden,elmondásuk szerint már nem olyan odakint mint mikor kimentek 15-éve, a társadalom mondhatni megszűnt, már csak embertömeg van,mindenki szerint mindenki rasszista vagy ilyen olyan fób. Ők már menekülnének onnan, viszont nem mernek visszajönni, mert ha az ellenzék nyer ugyan az a dolog lesz itt is mint ott.
2021. szept. 4. 08:30
 15/102 anonim ***** válasza:
32%

A Fidesznél még téma sem volt ez az egész, amikor már a neten inváziószerűen terjedt ez az LMBTQ gender nyavalya.

Pártállástól függetlenül hányingerem van ettől, kifejezetten a feminista/leszbikus verziótól, mivel főleg ők nyomják ezt gusztustalan módon a neten mindenhol.

Megkockáztatom, a nem kicsit bicskanyitogató stílusuk miatt tart most a dolog ott, ahol tart. És nagyon helyesen.

A Fidesz még csak mutatóban sem tolta ezt a témát, de leszbikáék már hatványozottan tolták ezt a férfifóbiás, fideszellenes szarságot.

Hát most a fagyi visszanyal rendesen.

2021. szept. 4. 08:48
 16/102 anonim válasza:
28%

Megérkezett a véres szájú LMBTQ brigád,jönnek leszavazni az amúgy teljesen korrekt válaszokat a megfogalmazott kérdésre.

Büszkék lehettek magatokra,ugyan azon a szinten vagytok mint az agymosott fideszesek akik pont ugyan ezt a gyerekes szart csinálják.

2021. szept. 4. 09:10
 17/102 anonim ***** válasza:
55%

Igen, féltem. Mondjuk a lebutított oktatástól meg a gyűlöletpropagandától is. De én a legjobban a transz propagandától féltem, ott ugyanis kőkemény üzleti érdekek vannak a hátterben. Őrületes pénz van az átoperálásban, utókezelesekben, szépészeti beavatkozasokban, hormonozásban. Elég egy zavarodott kamasz, aki nem akar a nemének megfelelő sztereotípiáknak megfelelni, plusz szeretne tartozni valahova. Igyekszünk boldog, stabil embert nevelni belőle, de ebben akkora pénz van, hogy ezeknek semmi se drága.

A meleg/leszbikus dolgoktól nem igazán féltem, majd kialakul úgyis, kamaszkorában meg hadd próbáljon ezt-azt.

A hülye mesekönyv is csak üzlet fogás volt, jó nagyot ment, sokan megvették. Csak arra jó, hogy a gyerek megtanulja, mikor tapsikol a szülő. Amúgy a gyerekek nem hülyék, és amúgy is, egy felnőtt is azt fogja gondolni egy 190 centis mély hangú ádámcsutkás sminkes-kisszoknyás-lakkcipős "nőről", hogy nevetségesen néz ki. Az instán kommentben viszont ájuldozni fog, hogy milyen csinos, mert erre kapja a lájkokat. Tiszta színjáték.

2021. szept. 4. 09:18
 18/102 anonim ***** válasza:
78%
én például jobban féltem a gyereket a játszótér mellett tanyázó hajléktalanoktól. a kannásbor hatására ordibálnak, veszekszenek egymással nem írodalmi stilúsban, odahúgyoznak és szarnak, szétdobálják a szemetet maguk körül, a saját mocskukban fekszenek. ezen kivül a mentális betegektől féltem, akik a város főbb pontjain megtalálhatóak. rengeteg olyan embert látok akinek kezelés alatt kéne állnia. menjen fel mindenki a beszeljrola.hu-ra és olvassa el ott a történeteket szexuális zaklatásokról, nem a melegek a fő veszély a gyerekekre hanem általában egy rokon.
2021. szept. 4. 09:33
 19/102 anonim ***** válasza:
42%

A Fidesz nem ezt nyomta, egyből a pedofíliáról beszélt, aztán jött a baloldal és elovett egy részletet mintha csak erről szólna az egész és azt sem a gyerekek miatt, csak magukra akarták vonni a figyelmet. Az irányítható divat lmbtq támogató réteg meg meglovagolta ezt a hülyeséget. Utólag meg a Fideszre mutogattak hogy ők kezdték, gerinctelen az ellenzék, ha kimondanak valamit legalább álljanak ki mellé és ne kenjék másra. Az alap a pedofília volt és most képesek lennének ezt is meggátolni csak azért hogy figyelmet kapjanak.

Ne azt nézzétek, hogy Fidesz-e vagy sem, hanem azt hogy a pedofilokat jobban kéne büntetni a gyerekek érdekében. Akkor is így gondolnám ha a bal oldal találta volna ezt ki, mert a gyerekek védelme kéne hogy fontos legyen és nem a párt állás🤦‍♀️

2021. szept. 4. 09:35
 20/102 anonim ***** válasza:
36%

Attól, hogy te nem tudsz róla kérdező, és csak a liberális médiából tájékozódsz, igenis létező dolog sajnos már Magyarországon is, és szivárog be a beteg propaganda a gyerekeink köze.

Egyébként meg a törvény valóban nem erről szólt, hanem a pedofíliáról.

Csak persze ebből is hiszti van, hisz nem egy EU-s vezető maga is az, nem beszélve, hogy még a büntetését is töröltetni akarják!

2021. szept. 4. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!