Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nincs feltételekhez...

Miért nincs feltételekhez kötve a gyerek vállalási jog?

Figyelt kérdés

Itt a kategóriában is rengeteg olyan kérdés van, amiből egyértelműen kiderült, hogy az adott szülők egyszerűen alkalmatlanok a bevelésre. Személyes tapasztalatom is van, kiskoromban is már olyan balhék mentek, ami legfeljebb a zárt osztályon van. Ennek megittam a levét, ugyan azok a viselkedési formák köszönnek vissza bizonyos helyzetekben, mint amiket kiskoromban elszenvedtem.

Nem veszik észre, hogy ez egy végtelenségig ismétlődő kör? Az ilyen szülő olyan mély nyomokat hagy a gyerekben, amit aztán egész élete során magával cipel, arról nem is beszélve, hogy az ilyeneknek a kapcsolatai sem jók, nem tudják felkészíteni a gyereket a társas közegben való viselkedésre. A személyiségük nem alakul ki, ahogy kéne. Amíg ezt engedik, addig rengeteg ilyen lesz. Miért szülhet akárki, ha nem is alkalmas rá? Nem vagyunk már így is épp elegen?

2021. aug. 31. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
47%
Ennyi uralkodni vágyó megmondó ember, akik döntenének mások felett. Tiszta diktatórikus felvetés.
2021. szept. 1. 09:15
 62/85 anonim ***** válasza:
56%
65-vagyok, és itt az anyagi résznél nem arra gondolok, hogy csak a gazdagok szüljenek, de minimum szűrőnek venném, hogy legyenek közművek a lakóhelyen, víz, villany, fűtés…
2021. szept. 1. 09:16
 63/85 anonim ***** válasza:
57%
Akkor menj már el a még létező bennszülött törzsekhez is hogy bocs ne szüljetek, mert én jobban tudom, hogy nektek mi a jó.
2021. szept. 1. 09:20
 64/85 anonim ***** válasza:
80%

Állattartás?

S mi van azzal, ha valaki szereti az állatokat, de a gyerekeket nem?

Nekem volt már nyulam, kígyóm, macskám, meg egyéb állatom, de mikor az unokatestvéremék jönnek gyerekestől, néha a hajam tépem.

A 2 annyira van közel egymáshoz, mint egy aranyhal és egy tehén tartása...

2021. szept. 1. 09:50
 65/85 anonim ***** válasza:
95%
Sok nő is bukna. Akik csak azért lesznek terhesek, hogy megfogják a kiszemelt áldozatot.
2021. szept. 1. 09:53
 66/85 anonim ***** válasza:
57%
68 akkor szüld meg nyugodtan a nyomorba a gyereked, csak hogy neked jó legyen, legyen aki szeret :) Az, hogy neki milyen az meg kit érdekel, majd mi hívjuk az adományvonalat, hogy egyáltalán legyen füzete az iskolába, meg veszünk neki szaloncukrot karácsonykor az élelmiszerbankos kosarakba :D
2021. szept. 1. 10:17
 67/85 anonim ***** válasza:
70%
Nekem gazdag szüleim vannak, 5-en vagyunk tesók, mind az öten kaptunk saját lakást, bejártuk a fél világot stb. De még így sem mondom azt, hogy hű de a világ legjobb dolga élni, ha újra születhetnék nem akarnék inkább. Ha mindezt még a nyomorba is… köszi de nem :/
2021. szept. 1. 10:20
 68/85 anonim ***** válasza:
69%
Annyit kéne csinálni, hogy nem kedvezményeket kapnak gyerekek után, hanem több pénzt kell a közösbe tenni. Rögtön nem lenne fontos a bébibabó.
2021. szept. 1. 10:42
 69/85 anonim ***** válasza:
69%

Kínaiaknak nagyon bejött ez 🙄

Google: Kína egyke-politika következmények

2021. szept. 1. 19:31
 70/85 anonim ***** válasza:
76%
#70 a gyerek nem tehet róla hogy megzülték.. miért a gyereket akarod büntetni? Meg azert kicsit más a kettő..egy dolgozó ember ki tudja fizetni a 10 ezer forintot a bérletre de egy 14 éves gyereknek csak a szülie vennék meg, ha meg ideszülik és nem tudjak kifizetni a bérletét hogy járjon szerencsetlen iskolába? Nem a gyerek tehet róla hogy a szülei idióták
2021. szept. 1. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!