Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nincs feltételekhez...

Miért nincs feltételekhez kötve a gyerek vállalási jog?

Figyelt kérdés

Itt a kategóriában is rengeteg olyan kérdés van, amiből egyértelműen kiderült, hogy az adott szülők egyszerűen alkalmatlanok a bevelésre. Személyes tapasztalatom is van, kiskoromban is már olyan balhék mentek, ami legfeljebb a zárt osztályon van. Ennek megittam a levét, ugyan azok a viselkedési formák köszönnek vissza bizonyos helyzetekben, mint amiket kiskoromban elszenvedtem.

Nem veszik észre, hogy ez egy végtelenségig ismétlődő kör? Az ilyen szülő olyan mély nyomokat hagy a gyerekben, amit aztán egész élete során magával cipel, arról nem is beszélve, hogy az ilyeneknek a kapcsolatai sem jók, nem tudják felkészíteni a gyereket a társas közegben való viselkedésre. A személyiségük nem alakul ki, ahogy kéne. Amíg ezt engedik, addig rengeteg ilyen lesz. Miért szülhet akárki, ha nem is alkalmas rá? Nem vagyunk már így is épp elegen?

2021. aug. 31. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
28%

35!

Az örökbefogadás kapcsán is más okosok döntöttek. Az nem zavar?

2021. aug. 31. 21:58
 32/85 A kérdező kommentje:

#35:

Tehát azt mondod rendben van, hogy a szülők lelki nyomorékot csinálnak a gyerekeikből?

2021. aug. 31. 22:01
 33/85 anonim ***** válasza:
65%
Nagy a difi az örökbefogadás és aközött hogy saját gyereket ki vállal.
2021. aug. 31. 22:01
 34/85 anonim ***** válasza:
79%

35!

Az itt senkit sem zavar.

38!

Egyáltalán nem nagy. Ugyanúgy kéne kezelni.

2021. aug. 31. 22:05
 35/85 anonim ***** válasza:
87%
Élt egy osztrák származású német politikus a múlt században, aki a fogyatékosok szaporodási jogát korlatozta volna. Azt írta, ha 600 évig nem vállalnának gyereket az ilyen emberek, az olyan pozitív hatással lenne az emberiségre, hogy fel sem lehet mérni. Nem volt rossz gondolat szerintem.
2021. aug. 31. 22:05
 36/85 anonim ***** válasza:
87%
Itt a fö gond ott jön hogy más dönt az emberek helyett, de végül is a világban ez szokott remek alapot hozni a diktatúrákhoz...
2021. aug. 31. 22:09
 37/85 anonim ***** válasza:
21%
Mindenben mások döntenek. Gondolom az életfogytiglant is hibás dolognak tartod.
2021. aug. 31. 22:12
 38/85 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell idekeverni azt ha valaki bünt követ el, de az, hogy abba beleszoljanak, hogy két ember mikor csinál gyereket... az már nagyon más tészta.
2021. aug. 31. 22:16
 39/85 anonim ***** válasza:
63%
41., 42. A diktátort is ítélőszék elé lehet állítani, ahogy szintén a múlt században történt Romániában.
2021. aug. 31. 22:17
 40/85 anonim ***** válasza:
28%

ma 21:52

Bocsi véletlenül nyomtam zöldet. Pirosat akartam.

Azért csinálhat boldog-boldogtalan gyereket, mert régen egy országnak az volt a jó ha minél többen lakták. Mert katonának és munkásoknak kellettek. Akik dolgoztak az uralkodóknak királyok nak, grófoknak, hercegnek, hogy az uraknak legyen mit falniuk be fizették nekik az adót úgy ahogy kellett, és mentek helyettük a háborúba. A legtöbb háború azért ért véget mert ki fulladt az ember utánpótlás. Ha egy országnak régen csak 10 lakója volt, a másiknak meg 1000 akkor vajon melyik volt katonailag az erősebb. Most már nyilván annyira nem számít mert ha az a 10 ember egy atombombázót vezet az 1000 fős országnak meg csak nyilai meg dárdái vannak akkor esélyük sincs

De régen az élő erő létszáma volt a döntő tényező egy háborúba. Most amikor a túl szaporodás a sláger érdekes hogy az itt feltett kérdésen még nem gondolkoztak el olyanok akik ebben illetékesek lennének.

Vagy már igen?

Például kitalálják hogy meg kéne ezt játszani valahogy?

De hogy?

Én már azon se lepődnék meg ha azt mondanák hogy ennek a mostani oltási hullámnak valami ilyesmi szerepe is van.

Mert már mondták róla hogy csip van benne, meg hogy nyomkövető (nem tudom minek mikor mindenkinél van mobil. Azt meg alapból be tudják mérni) meg ki tudja még mi. Szóval ......

2021. aug. 31. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!