Jogosan sértődhetek meg ezen?
Figyelt kérdés
Anyum az utóbbi két szülinapomra megígérte, hogy fizet nekem valamit(egy dolog, ami nagyobb összegű, kb 250 ezer forint). Megvettem a dolgot, de semmit nem adott bele.
Ezzel szemben tesóm gyerekére egy csomót költ, van, hogy havi egy százast is. Ez jogosan esik rosszul? Nyilván nem a kicsitől sajnálom, de úgy érzem, hogy rohadtul át lettem ejtve. Ha ezt tudom, meg se vettem volna azt a dolgot, hanem inkább félreteszem a pénzt. Ti hogy reagálnátok erre?
2021. aug. 30. 09:42
1/38 anonim válasza:
Mit mond, ha ezt szóvá teszed neki?
2/38 anonim válasza:
beszélj vele, ne célozgass, hanem konkrétan fogalmazd meg, hogy mi a bajod.
3/38 A kérdező kommentje:
Ha valaki felajánl egy ajándékot, akkor magától kéne adnia, nem? Különben inkább ne ajánlja fel. Főleg, hogy előtte legalább 10x beszéltünk róla. Mit mondjak erre, hogy “anya nem fizetted ki, amit megígértél”, hát nyilván tud róla...nekem olyan kellemetlen lenne, hogy még én könyörögjek azért, amit ő ígért meg.
2021. aug. 30. 09:49
4/38 anonim válasza:
Megsértődni nem tudatosan szoktak az emberek. Ha már megsértődtél, nem mindegy, hogy jogos vagy sem? Ha igazat is adnak neked itt, az semmit sem fog változtatni sem az érzéseiden, sem az ottani helyzeten.
5/38 anonim válasza:
Gondolom az a amsik gyerek még valóban gyerek, nem félig felnött, aki már tud magáról gondoskodni.
6/38 A kérdező kommentje:
#5 de annak a gyereknek vannak szülei, hogy gondoskodjanak róla😅Rólam sem kell gondoskodni, de ha a szülőd azt mondja neked, hogy “vedd ezt meg, kifizetem”, te megveszed, de nem fizeti ki, nem éreznéd kicsit átb_szásnak?
2021. aug. 30. 09:55
7/38 anonim válasza:
Nyilván átba_ás, de néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Anyád örül, hogy megúszta. Miért nem beszélsz vele? Ennyire rossz a kapcsolatotok, hogy nem mersz rákérdezni? Ne legyél töketlen, ha problémád van, nyisd ki a szád.
8/38 A kérdező kommentje:
“Anyád örül, hogy megúszta.”
Tudod, ha a saját anyám így röhög a markába, miután átver, akkor szerinted mennyire lehet vele jó a kapcsolatom?
2021. aug. 30. 10:04
9/38 anonim válasza:
kommunikálj!! hidd el, néha csodát tesz..
10/38 anonim válasza:
#5 és vannak neki saját szülei is, akik tudnak róla gondoskodni, nem a magyit kell lelejmolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!