Mit szólnál ha a huszonéves felnőtt lányodról kiderülne hogy már évek óta webcamozásból él?
A kérdésem csupán elméleti.
Mit tennél ha kiderülne hogy évek óta ez van? A lányod egyáltalán nem lenne veszélyben, sőt, így még kevesebb emberrel találkozna, akik rossz hatással lehetnek rá a való életben.
Én az vagyok.
egy darabig titkoltam aztán elmondtam és a szüleim elfogadták teljes mértékben, egyedül a régi vágású nagymamám nem tudja ezt elfogadni. De rajta kívül a környezetemben mindenki elfogad.
25/n
Amúgy meg kit érdekel más véleménye. Neked nem fognak mondani semmit a dologról, hogy a hátad mögött kibeszélnek, kit nyom.
Nekem is van lányom, igaz még kicsi, de ez miatt nem tagadnám ki😬, nem tudom hogy kezelném a dolgokat, de az Ő élete, felnőttként nem szólnék bele, én sem szeretem, ha meg akarják mondani, mit hogyan csináljak, az anyja már máshogy látná a dolgokat.
63 sajnálod tőlük vagy mi? :D inkább szerezz egy barátnőt, mondtam már...
egyébként nyugdíjról meg öregkorról annyit hogy mindig is úgy éreztem hogy nem fogom megélni azt a kort de aztán kitudja mi lesz. nem tudom magam elképzelni idősként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!