Mit szólnál ha a huszonéves felnőtt lányodról kiderülne hogy már évek óta webcamozásból él?
A kérdésem csupán elméleti.
Mit tennél ha kiderülne hogy évek óta ez van? A lányod egyáltalán nem lenne veszélyben, sőt, így még kevesebb emberrel találkozna, akik rossz hatással lehetnek rá a való életben.
Én az vagyok.
egy darabig titkoltam aztán elmondtam és a szüleim elfogadták teljes mértékben, egyedül a régi vágású nagymamám nem tudja ezt elfogadni. De rajta kívül a környezetemben mindenki elfogad.
25/n
“szép támogatják egymást hogy f.szok verjék rájuk az szép..ilyet se látni mindennap“
Sírok😂😂😂😂🤣
Az én esetemben az van hogy ülök egy szobában egy gép előtt és amikor senki nem tippel akkor eltáncikálok, elücsörgök, amikor tippelnek akkor vannak kisebb dolgok de publik műsorban a legnagyobb dolog amit megteszek az a cici muti , ami nem olcsó vagy ha tényleg nagyot tippelnek akkor minden ruhát leveszek de ott középen nem mutatom meg, vagy úgy ülök hogy ne nagyon látsszon vagy eltakarom a kezemmel mintha m*tiznék vagy hátulról leszek “naked” és akkor szintén nem látszik semmi. Meg persze megjátszom hogy élvezem amikor jönnek a tippek.
Privátban egy picit más. Nyilván aki bejön privátra és 5-10 percet marad azzal nem jutunk olyan sokáig, de aki marad fél órát vagy többet annak már megteszek komolyabb dolgokat is , pl mindent mutatok vagy d*ldó. Drága a priváton, magyaroknak szinte megfizethetetlen.
Nesze neked. Annyit keres vele, hogy a magyar nem tudná megfizetni. Hol találsz ilyen állást, ami ilyen kis energia befektetéssel ennyit hozna. Homeoffice. Itt mindegy, hogy van covid vagy nincs.
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!