Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha a huszonéves...

Mit szólnál ha a huszonéves felnőtt lányodról kiderülne hogy már évek óta webcamozásból él?

Figyelt kérdés

A kérdésem csupán elméleti.

Mit tennél ha kiderülne hogy évek óta ez van? A lányod egyáltalán nem lenne veszélyben, sőt, így még kevesebb emberrel találkozna, akik rossz hatással lehetnek rá a való életben.

Én az vagyok.

egy darabig titkoltam aztán elmondtam és a szüleim elfogadták teljes mértékben, egyedül a régi vágású nagymamám nem tudja ezt elfogadni. De rajta kívül a környezetemben mindenki elfogad.

25/n

2021. aug. 24. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
98%
28.strandon rohadtul nem láttam még ilyet..oda nyugodt szívvel mennék bármikor :D..sosem láttam senkit hogy veri...:O
2021. aug. 24. 11:56
 32/84 anonim ***** válasza:
77%
25.szép támogatják egymást hogy f.szok verjék rájuk az szép..ilyet se látni mindennap
2021. aug. 24. 11:57
 33/84 anonim ***** válasza:
81%
Még senki nem kérdezte meg, de konkrétan kérdező mire utalsz a webcamozás alatt? Nagyon megoszlóak a vélemények és pontosan szeretném tudni, mit takar mert ha sima chat akkor az nem nagy szám..
2021. aug. 24. 11:59
 34/84 anonim ***** válasza:
97%

“szép támogatják egymást hogy f.szok verjék rájuk az szép..ilyet se látni mindennap“

Sírok😂😂😂😂🤣

2021. aug. 24. 12:03
 35/84 A kérdező kommentje:

Az én esetemben az van hogy ülök egy szobában egy gép előtt és amikor senki nem tippel akkor eltáncikálok, elücsörgök, amikor tippelnek akkor vannak kisebb dolgok de publik műsorban a legnagyobb dolog amit megteszek az a cici muti , ami nem olcsó vagy ha tényleg nagyot tippelnek akkor minden ruhát leveszek de ott középen nem mutatom meg, vagy úgy ülök hogy ne nagyon látsszon vagy eltakarom a kezemmel mintha m*tiznék vagy hátulról leszek “naked” és akkor szintén nem látszik semmi. Meg persze megjátszom hogy élvezem amikor jönnek a tippek.

Privátban egy picit más. Nyilván aki bejön privátra és 5-10 percet marad azzal nem jutunk olyan sokáig, de aki marad fél órát vagy többet annak már megteszek komolyabb dolgokat is , pl mindent mutatok vagy d*ldó. Drága a priváton, magyaroknak szinte megfizethetetlen.

2021. aug. 24. 12:04
 36/84 Morzsi007 ***** válasza:
91%

Nesze neked. Annyit keres vele, hogy a magyar nem tudná megfizetni. Hol találsz ilyen állást, ami ilyen kis energia befektetéssel ennyit hozna. Homeoffice. Itt mindegy, hogy van covid vagy nincs.

😁

2021. aug. 24. 13:02
 37/84 anonim ***** válasza:
93%
Az gáz lesz majd ha megrogysz és más.munkat keresel, mit fogsz válaszolni, mivel foglalatoskodtal?:S nem leszel mindig szép bőrű stb
2021. aug. 24. 13:03
 38/84 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudnám elfogadni, hogy a lányom erre a szintre süllyed, de ettől még nem tagadnám ki és nem szakítanám meg vele a kapcsolatot, csak nagyon csalódott és szomorú lennék, hogy ez az igényszintje önmagával szemben.
2021. aug. 24. 13:06
 39/84 A kérdező kommentje:
37 most se vagyok egy topmodell de mégis van rám igény bőven. én úgy tervezem hogy belátható időn belül nem is lesz más munkám.
2021. aug. 24. 13:12
 40/84 A kérdező kommentje:
10 vagy 20 évig minimum ezt akarom csinálni.
2021. aug. 24. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!