Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ha a huszonéves...

Mit szólnál ha a huszonéves felnőtt lányodról kiderülne hogy már évek óta webcamozásból él?

Figyelt kérdés

A kérdésem csupán elméleti.

Mit tennél ha kiderülne hogy évek óta ez van? A lányod egyáltalán nem lenne veszélyben, sőt, így még kevesebb emberrel találkozna, akik rossz hatással lehetnek rá a való életben.

Én az vagyok.

egy darabig titkoltam aztán elmondtam és a szüleim elfogadták teljes mértékben, egyedül a régi vágású nagymamám nem tudja ezt elfogadni. De rajta kívül a környezetemben mindenki elfogad.

25/n

2021. aug. 24. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 Morzsi007 ***** válasza:
40%
Modellek is beadják a derekukat, mindig jön egy új és valahogy bent kell maradni, de nem menjünk ilyen messzire, akár egy komoly pozícióhoz is van, hogy egy nő bevállalja a dolgot. Az nem k.rva. ?
2021. aug. 24. 11:36
 22/84 anonim ***** válasza:
62%

Én 1 éve élek ebből, és édesanyámnak pár hónapja mondtam el. Eleinte meglepődött, de azt mondta, hogy elmondhattam volna előbb, nem szól bele a dolgaimba, az a fontos, hogy a férjem elfogadja.

A testvérem is tudja, az elejétől fogva, de nem különösebben érdekli, kb. úgy kezeli, mint bármi más munkát.

A férjem végig támogatott, ő tudja, hogy egyetem után egy rosszul fizető munkahelyet találtam, ahol a mérgező közeg eléggé megviselt, ezután kezdtem el kamozni. Otthonról, önállóan csinálom, és mára már jól keresek, a hitelt, amit örököltem, kifizettem, és tudok félretenni is a jövőbeli terveinkhez. Az pedig, hogy kívülálló embereknek mi a véleménye erről, egyáltalán nem érdekel.

26N

2021. aug. 24. 11:37
 23/84 anonim ***** válasza:
52%

“Nem k*rva hiszen testileg nem érintkezik senkivel, csak önkielégít és azt közvetíti másoknak. Nagy különbség“

Pfff rohadt nagy különbség tényleg…

Mint amikor a lakásos kva megmondja, hogy ő biz benne több erkölcs szorult, mint az útszéli kvaba

Úgy látszik te biztos nagyon örülnél neki, ha bármelyik hozzád közelebbi lányról/nőről (feleségedről?, anyukádról?, nővéredről?, barátnődről?) kikerülne egy ilyen kompromittáló videó.

2021. aug. 24. 11:41
 24/84 anonim ***** válasza:
82%
22.Azért az gáz hogy nem tudsz normális munkahelyet találni inkább ebből élsz...
2021. aug. 24. 11:44
 25/84 A kérdező kommentje:
22: nálam is ez van kb, minden jót kívánok neked💅🏻❤️
2021. aug. 24. 11:44
 26/84 anonim ***** válasza:
83%

"a hitelt, amit örököltem, kifizettem"

Ezt nem értem. Mily3en hitelt örököltél, amit így kellett kifizetned?

2021. aug. 24. 11:46
 27/84 anonim ***** válasza:
85%
Ha annyi eszed volt hogy negatív örökséget elfogadtál...
2021. aug. 24. 11:47
 28/84 anonim ***** válasza:
17%

20 "Hű de nagy különbség..a lényeg ugyanaz...f.szok verik rá és élezik a testét...nagyon gáz"

Akkor strandra se járj

2021. aug. 24. 11:49
 29/84 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is inkább a szülők meg a nagyszülők véleménye számít. A leendő gyereknek okozhatsz igen kellemetlen helyzetet és megaláztatást, ha megtalálják a barátai a videókat.
2021. aug. 24. 11:54
 30/84 anonim ***** válasza:
91%
Nem örülnék neki, csalódott lennék. De persze elfogadnám, mi mást tehetnék. Ez még nem akkora dolog, hogy emiatt ki kéne tagadni. Persze nem híresztelném. Nem örülnék annak sem, hogy hazudnom kell mindenkinek arról, hogy mit csinál a lányom. A hazugságba úgyis csak belekavarodik az ember előbb-utóbb. De valamit ki kéne találni arról, hogy mit is mondjunk, mert én tuti nem mondanám senkinek el a valóságot. Azért szégyen az ilyesmi, na.
2021. aug. 24. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!