Mit szólnál ha a huszonéves felnőtt lányodról kiderülne hogy már évek óta webcamozásból él?
A kérdésem csupán elméleti.
Mit tennél ha kiderülne hogy évek óta ez van? A lányod egyáltalán nem lenne veszélyben, sőt, így még kevesebb emberrel találkozna, akik rossz hatással lehetnek rá a való életben.
Én az vagyok.
egy darabig titkoltam aztán elmondtam és a szüleim elfogadták teljes mértékben, egyedül a régi vágású nagymamám nem tudja ezt elfogadni. De rajta kívül a környezetemben mindenki elfogad.
25/n
Apukádnak szerinted milyen érzés lesz, ha reggel a leggusztustalabb kollégája azzal köszön hogy a lányára verte ki? Vagy ha a szomszéd Gizi néni pont rányit Gyuri bácsira ahogy a szomszéd kislányra csavargatja?
Ne hidd hogy ez titokban tud maradni. Anyukád elsírja bánatát a legjobb barinőnek, aki csak a férjének mondja el, aki csak az összes barátjának, aztán meg majd csodálkozol ha a barátod bemutat otthon, a leendő apósjelölt meg a nickneveden szólít.
A pasidnak meg magyarázkodhatsz hogy attól hogy az apja rád veri minden este, te még tisztességes lány vagy.
Egy ismerős bácsi úton útfélen dicsekedett, hogy lánya egy nagy nemzetközi cégnek fordít, még bejárnia sem kell mégis milyen sok pénzt keres. Mindenki tudta hogy webcamezik a csaj. Nagyon sajnáltuk a bácsit. Te legalább megmondtad, így egy fokkal kevésbé nézik őket hülyének.
Ne hidd hogy nem ártasz vele senkinek. Rengeteg embert bántasz vele, de elsősorban magadat. Előbb utóbb már nem fogod tudni levetni ezt az álarcot.
Gondolom kerestél már vele egy csomó pénzt, most már hagyd abba.
Miért hagyná abba, ha ez neki megfelel és egy csomó pénzt keres vele, menjen el 8 órában minden nap dolgozni, akár több műszakban. Hülye lenne, minden mást lesz@r.
Amúgy látszik az írásából, hogy intelligens, kultúrált nő, nem egy fogatlan jött ment, legalábbis nekem ez jött le a válaszaiból.
Pont ezért hagyja abba. Van annyi esze hogy ne hozza méltatlan helyzetbe magát, és azokat akik szeretik. Akiről meséltem is egy nagyon intelligens lány, mégis kvának tartják akkor is, ha nem mindenki szerint az.
Ha bikiniben megyek szülői értekezleten senkinek nem ártok vele. A gyerekemet és magamat ezzel viszont nevetségessé teszem. Ilyet okos nő nem csinál. Ez igaz a webcamre is.
Nyilván nem dobják ki, a lányuk, szeretik, de hidd el hogy szégyenlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!