Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
301/362 anonim válasza:
Nem! Félreértetted!
Úgy értettem, hogy hülyék mindenhol vannak, nem a gyakori bandája mutatkozott be.
Vagyis igen, mert az elején jókat írtunk, de aztán jöttek a gyökerek szokás szerint.
302/362 anonim válasza:
Azt nem értem minek írok folyamatosan ide mikor tök másról beszéltek és már rég tárgytalan a kérdés, a kérdező is töröltette magát és eltűnt de ti itt csak nyomjátok...
303/362 anonim válasza:
Szeptember 14.en Szombaton a Bikában, Pomázon találkozó. 18:00
304/362 anonim válasza:
Most komolyan a kérdés végett lett egy találkozó vagy ez egy random tali pont ott? XD
305/362 anonim válasza:
Kamuhuszárok csak, ha elmész ugyse lesz ott senki
306/362 anonim válasza:
305.nem terveztem amúgy se :D
307/362 anonim válasza:
adom, én ott leszek. HÉV-vel 25 perc Batyitól aki a városból jönne. egyből a hév állomás mellett van, a taxiállomáson.
308/362 anonim válasza:
En kis veszpremi lakosként azt sem tudtam aug24-ig, hogy létezik olyan település hogy Pomáz, most már azt is tudom, hogy hogyan lehet oda eljutni, és milyen pizzériák vannak arrafelé:D
309/362 anonim válasza:
#308 Akkor ez tényleg egy hasznos kérdés.
310/362 anonim válasza:
hagyjátok úgy se lesz ott senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!