Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
341/363 anonim válasza:
340.ne akard tudni! szegény kérdezőt így is elüldözték úgy hogy törölte magát...durva volt! persze akkor este vagy 10 válasz is törlődött.
342/363 anonim válasza:
Ahj pedig olyan jó lenne ha írna a kérdező hogy mizu azóta 😞
347/363 anonim válasza:
Talán a legnagyobb port kavaró kérdés. Nem semmi. Elkezdtem végi olvasni. Hát vannak bolondok itt is. Amúgy Pomaznak van nagyon putri narkós része is. Oda nem érdemes menni. 18 pomázi lány.
348/363 anonim válasza:
Vagy 40-50 választ ki is moderáltak... tényleg nagyon durva volt lányos apukaként olvasni...
349/363 anonim válasza:
Veszprémi fiú vagyok, és támogatom a Pomazos lányt!
Support Pomáz From Veszprém!
350/363 anonim válasza:
Enis veszpremi fiu vagyok. Veszpremi talit osszehozzuk a lany tamogatasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!