Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
272/362 anonim válasza:
273/362 anonim válasza:
Na jó 272-es, ezen még én, a veterán Gyakoris is besz.rok. Komolyan valaki ezért sír? Kezdődjön már az iskola, egyesek fájón unatkoznak...
274/362 anonim válasza:
273.ez mutatja hogy ennyire nincs élete..
275/362 anonim válasza:
Akik lepontoztak minket bőszen azoktól kérdem: szerintetek teljesen normális egy anonim oldal pár trollja miatt sírni?
276/362 anonim válasza:
Sírni? Csak szimplán nem nyitja meg többet ezt a kérdést, megértem. 10 oldalon keresztül ment a trollkodás.
277/362 anonim válasza:
Kérdező híres lettél, már hiányolnak :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1132..
278/362 anonim válasza:
nem szervezünk ivást pomázon, a bikában? a kérdés (ami már szinte fórum lett) közönségtalálkozója
279/362 anonim válasza:
Nincs itt semmilyen fórum és nem lesz semmilyen közösség találkozó. Ez egy anonim oldal, ahova csak spammeltek még mindig. Nem tudom milyen tévképzetben élsz, de jó lenne végre felébredni. Közösség találkozó, mikor azt se tudod ki a többi válaszoló/spammelő...
280/362 anonim válasza:
Közönségtalálkozó.. Behalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!