Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
231/362 anonim válasza:
229.Sajálom kérdező, hogy idáig fajult. ÉN végig veled voltam csak hát vannak itt unatkozó emberek akik mindenbe belekötnek és minden kérdést kamunak hisznek..vellük nem lehet mit kezdeni sajnos. De örülök, hogy sikerült végülis a találkozó.:)
232/362 anonim válasza:
228.állj már le jó, unatkozz máshol...nem kamu és kész hiába pörögsz ezen..!
233/362 anonim válasza:
230. Terrorizálod öregem csak az embereket magad körül
234/362 anonim válasza:
Bocs, de sajnos ezen az oldalon nem lehet tudni, hogy mi az igaz, és mi nem, minden gyanús pont már buktatónak számít.
De ha iagzat írtál, akkor viszont örülök neki, hogy minden rendben ment.
(#221 voltam)
235/362 anonim válasza:
234.túltárgyaltuk már a kérdést, így nincs értelme újabb buktatókat keresni...
236/362 Maldoror válasza:
Ez a randi egyszerűen nem fért bele a z idő intervallumba.
Ennyi.
238/362 anonim válasza:
Chuck Norris lánya elvesztette a szüzességét, de Chuck Norris visszaszerezte neki! :DDDD
239/362 anonim válasza:
Emberek, mire jó itt írogatni, hogy így kamu, úgy kamu?
Ha igaz, ha nem, hagyjátok már abba.
240/362 anonim válasza:
Azért nem merték egyedül elengedni, mert NemCsák Norrisz lánya. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!