Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
261/362 anonim válasza:
Mikor lesz a következő randi?
Legalább akkor mindenki izgulhat tovább. :D
262/362 anonim válasza:
264
Ne kerdezd. Mar nem fog valaszolni :(
263/362 anonim válasza:
265.mire válaszolna? tökre értelmetlenül tönkre vágták itt néhányan most a hozzászólásokat..meg is értem miért nem akar visszajönni ide a kérdező..azén kérdésemet is hülye válaszokkal spamelték pedig az általános kérdés volt és este az is.
264/362 anonim válasza:
266
Tudom, mert elvettek a kedvet ezek a komkentek, csak a 264es kerdezte mikor talalkoznak megint es arra irtam hogy mar nem fog ide fellepni, mert irta :(
265/362 anonim válasza:
266. Neked melyik kérdésedet spamelték? Dobsz egy linket?
266/362 anonim válasza:
268.már a moderátorok törlték a zavaros válaszokat de láthatod a nyomát mivel megemlítették..durva volt ahhoz már nem is szólta hozzá..voltak ott text emojik mint mell..de ott van a válaszokban..már rá se nézek mivel elegem lett :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
267/362 anonim válasza:
Kérdező, örülök, hogy így alakult :)
Sajnálom, hogy többet nem fogod látogatni az oldalt, én veled voltam, Isten áldjon!
268/362 anonim válasza:
Legalább törölték a tegnap esti válaszokat, durva volt és rájöttem péntek este volt akkor :D..
269/362 anonim válasza:
267.szerintem csak a kérdéshez nem jön, az oldalt még lehet látogatni :)
270/362 anonim válasza:
Kiirtak egy kerdest hogy sirnak emiatt, sztem rad gondoltak kerdezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!