Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
201/362 anonim válasza:
Akkor viszont jelezz a gyakorinak hogy valaki a te kérdésedből trollkodik és ne te járj pórul..már ott írogatják hogy ez is kamu...
202/362 A kérdező kommentje:
#199 Továbbra sem értem miről beszélsz.
#200 Köszi, végre valaki megérti.
2021. aug. 27. 16:13
203/362 A kérdező kommentje:
Most akartam írni a másik kérdés alá, a trollnak, hogy ne éljen vissza a kérdésemmel és ne trollkodjon a nevemben, de hála istennek már törölték :)
2021. aug. 27. 16:15
204/362 anonim válasza:
Na törölték a kamu kérdést :)
Ilyenen szórakozik valaki..szánalmas.
205/362 anonim válasza:
Már törölve lett. Viszont akkor most jöhetnek a bocsánat kérések, ami miatt minden trógernek el lett hordva a fiú, a kérdező le lett idiótázva, és az egyik elkezdi, a többi meg megy utána alapon 160 válaszon keresztül való be és leszólások, valamint magát apának és hatalmas tapasztalattal rendelkező embernek képzelő kommentek mentek. :)
206/362 anonim válasza:
205.az egyik már meg is sértődött hogy bocsánatot kéne kérnie mert lepontozott :D..
207/362 anonim válasza:
Úristen milyen szánalmas emberek vannak :D
Örülök, hogy törölték a kamu troll kérdését. Nagyon unatkozhat.
208/362 anonim válasza:
207.sejtettük hogy lesz ilyen, pont valaki írta ötletnek hogy lehet épp a nap lesz ilyen kérdés..persze nem a kérdezőtől hanem más alakítja.
209/362 anonim válasza:
Neharagudj kérdező...sajnalom
210/362 A kérdező kommentje:
Bennem nincs harag, inkább csak szánalmat érzek, hogy valaki a nevembe írkál kérdéseket csak azért mert unatkozik, aztán nekem támadnak, hogy beetetem az embereket...De nem haragszom.
2021. aug. 27. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!