Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
ez most komoly..? oldalakon keresztül győzködjük őt erre kiderül hogy kamu..na szép lehet is jelenteni mert ennyit érsz..
Sziasztok! Itthon vagyok. Találkoztam vele, és minden rendben volt :) Nemrég értem haza,nem mentem fel hozzá, igazatok volt, apum sem akarta és utólag szerintem is jobban tettem hogy egyelőre csak a városban taliztunk. Igaz, ő felhozta a témát hogy akkor felmegyek-e hozzá, de megmondtam neki mit gondolok, és megértette teljesen. Közben apám is idegeskedett mikor 1 óráig nem ért el, írt sms-t hogy hol vagyok mivan velem, de őt is megnyugtattam utána.Mostmár tudhatom biztosan hogy nem kamu profil, és nagyon aranyos volt:) Kicsit másabb mint a képein (helyesebb) sokat beszélgettünk, beültünk egyet kajálni, sétálgattunk ide-oda, a rokonomra nem is volt szükség végül, csak elmagyarázta és megmutatta, hogy Pesttől hogy is kell tovább menni, meg addig elkísért. Összességében ennyi, biztos hogy fogunk még talizni, mert tényleg nagyon jó volt:)
A kamu kérdésről amit ma délután írtak ki mintha én lennék, csak annyit, hogy NEM én voltam, nemtudom ki írta ki és miért, elég szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!