Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
181/362 anonim válasza:
Most 6 opció van:
1: Otthon van, nem megy sehova.
2: Vonaton ül
3: Már Pomázon van, de a srác nem jött el.
4: Már Pomázon van, és a sráccal van és minden oké
5: Már Pomázon van, és szexelnek.
6: Már Pomázon van, és megerőszakolta a csajt, vagy netalántán megölte.
183/362 anonim válasza:
Hát reméljük, hogy nem az utolsó opció áll fent...
184/362 anonim válasza:
Figyeljetek, estig várjunk nem tudjuk azt se hogy délelőtt vagy délután megy oda :) Ha estig nem válaszol olyan 10ig kb akkor gáz van..
185/362 anonim válasza:
Bikában igyatok akkor ha apád feltétele hogy társaságban legyetek. Vagy Bányaiban, ott már nem a sráctól kell féljél majd.
186/362 anonim válasza:
Páran azért jelezetük a kérdezőnek hogy jó lenne ha visszaírna ide a találka után, szóval legyetek türelmesek és ha nem ír vissza na akkor lehet gyárni a rémteóriákat mi történhetett vele :D.
187/362 anonim válasza:
Nyugi még csak fél 4 van simán lehet hogy még nincs otthon, majd ha késő este se válaszol akkor lehet elgondolkodni..
188/362 anonim válasza:
Vagy hülyére akar venni minket a kérdező és direkt nem jelez vissza, ezzel is izgatja a feszültséget..:)
189/362 anonim válasza:
Ha ír is nem tudhatjuk, hogy az igazat írja e. Amúgy kíváncsi vagyok én is.
190/362 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!