Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Figyelt kérdés
Egy barátomhoz mennék, de nem akar elengedni, mert ő nem ismeri azt a fiút. Össze is vesztünk emiatt. Mit tegyek? Innen pomáz 234km-re van, de nem vagyok már kisgyerek, hogy ne tudjak felülni egy vonatra...2021. aug. 24. 00:01
322/362 anonim válasza:
319..olyan kamu hogy nem igaz :D.ha innen ismered már rég törölte magát innen.
324/362 anonim válasza:
miért írogattok még ide mikor felesleges és a kérdező sincs már itt rég?
325/362 anonim válasza:
324-es!
Nyisd meg ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/altalad-megvalaszolt-kerdesek
És emellett a kérdés melletti X-re kattints rá!
Köszönjük!
326/362 anonim válasza:
325.az hogy én ide írtam nem jelent semmit csak érdekel miért írtok még egy befejezett kérdéshez :D...és nem megyek el innen.-
327/362 anonim válasza:
És te miért írogatsz?
Nem befejezett a kérdés! Ki mondta azt, hogy be van fejezve? Talán te? :D
328/362 anonim válasza:
327.nos mivel a kérdező rég lelépett, törölte a fiókját is, a probléma megoldódott sok válasszal ezelőtt így vélhetően már tárgytalan :D
329/362 anonim válasza:
Azért írogatunk mert érdekel minket, hogy mi lesz a pomázi találkozóval és várjuk a róla szóló élménybeszámolókat. :D
330/362 anonim válasza:
Most komolyan ez a kérdés miatt lett egy pomázi tali?...mi érdekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!