Mit tegyek ha tönkrement az életem?
Nos, egyik oldalról Te erről nem tehetsz, de épp ezért ellene se sokat.
Ami volt az sajna nem lesz újra, viszont arra, ami van, arra tudsz építkezni. Tarts össze a testvéreiddel, szervezz velük programokat. Legyél sokat a barátaiddal. Esetleg kezdj el valami újat, amit eddig nem csináltál.
A menstruáció viszont egészség témakör. Menj el orvoshoz, elmehetsz egyedül is.
A 9 nm-es szoba meg nem a világ vége. Emberek milliói élnek annál kisebb helyen, mégis boldogan :-).
Elhiszem, hogy nehéz, ez az első nagy pofon az életben. Ugyanakkor változás még lesz majd bőven. Hogy milyen irányba, az rajtad múlik.
Az életed nem ment tönkre!
Hullámvölgybe került...
Szeptembertől koleszes leszel, keveset fogsz anyáddal találkozni.
Alig keszel otthon,és 1 9nm szoba még nem a világ vége.
Tanulj, építse magad és az életed!
Ahogy tudsz,lépj le anyadtol,mert nem normális.
A menstruáciod kimaradasa nem játék, menj el orvoshoz, lehet pszichologusra is szükséged lesz.
Xar a helyzet, de nem reménytelen, kis idő, e S saját kezedbe veheted a sorsod.
Fel a fejjel, szedd össze magad :)
A te életed még csak ezután kezdődik, ha még tanulsz.
Nem tervezed édesanyád mellett leélni az egész életed gondolom.
A családod pedig még megvan. Igaz, hogy szétváltak a szüleid útjai, de mindketten élnek. Ez még a jobbik eset. Én is csonka családban nőttem fel, bár én még kicsi voltam nagyon, amikor édesapám meghalt. Fel tudtam nőni apa nélkül.
Vagyis nincs vége az életednek. Előbb utóbb majd javulni fog a helyzet. Néhány év és minden jobb lesz, lecsitulnak a kedélyek, te pedig megszokod, hogy a szüleid különváltak...
Valahogy kicsit túldramatizálod ezt az egészet.
Konkrétan nem egy ismerősöm családjában történt már válás. Megviselt mindenkit, de túl tudtak lendülni rajta. Ezzel egyikük életének sem lett vége.
Mész a koliba és nem fogtok minden nap találkozni.
Ha szűkösnek találod a lakást, ki lehet mozdulni sétálni egy városban is.
Én is tervezek most vidékről városba költözni. Hiányozni fog a természet, de azért nem fogom felvágni az ereimet késsel.
Tbs is van az meg ingyenes.
Irj ha gondolod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!