Mit csináljak ha én nem akarok velük maradni? Miért nem mondtak el hamarabb hogy nem ők a rendes szüleim?
Figyelt kérdés
1 hónapja lettem 18 éves és most nem rég mondták el hogy ők örökbefogadtak engem még mikor baba voltam. Nem akarok velük beszélni, nem akarom őket látni mit csináljak?
Szerintem jobb lett volna ha hamarabb elmondják megértettem volna.
Az igazi szüleim hogy keressem meg?
2021. aug. 10. 22:34
61/66 anonim válasza:
*Te még hibát sem követtél el anno, amikor a szüleid lemondtak rólad.
Ja es a nevelőszüleidért sem tettél annyit, hogy jogod legyen rajuk borítani az asztalt, amire nem tettél le még semmit. Megerdemled a sorsodat! EDDIG nem erdemelted meg.
62/66 A kérdező kommentje:
Megtudtam hogy az igazi szüleim meghaltak balesetben azért kerültem árvaházba. Nem azért mert nem kellettem nekik. És így már jobban érzem magam
2021. szept. 1. 09:35
63/66 anonim válasza:
Azóta milyen a kapcsolatod az örökbefogadó szülőkkel?
64/66 anonim válasza:
63as ha a az örökbefogadóknak van eszük már rég kidobták ezután a hiszti után. Hála a kérdezőnek én lemondtam az örökbefogadást, nem kell egy ilyen hálátlan gyerek mint a kérdező. Inkább ne is legyen
65/66 anonim válasza:
Lehet lepontozni de én is az ilyen esetek miatt mondom hogy vagy a saját vérem vagy NEM lesz gyerek. Nem kell zsákbamacska.
66/66 anonim válasza:
Zsákbamacska a saját gyerekeddel is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!