Találkozok egy fiúval és anyukám is jönni akar velem. Miért csinálja ezt? Én egyedül akarok menni.
Na akkor most fogtok lepontozni engem, mint anyát...
Lehet, hogy nem vagyok normális, de a lányomért bármire képes vagyok.
Az én lányom most töltötte a 17et.
Hónapok óta irogatott egy sráccal. Viberen, mert facebookja nincs. Online valami játékban ismerte meg a fiút.
Július elejére találkozót beszéltek meg. 50 km van köztük.
Mondta a lányom, hogy mikor érkezik a srác /18 éves/ és, hogy szeretnének találkozni, egésznap csavarognánk a városban, majd este hazamenne a legutolsó buszra.
Nagyon aggódtam, hogy a lányom egyedül a városban egy idegennel, aki bármit csinálhat vele... Így szépen leültünk a lánykámmal és megbeszéltük, hogy oké, de én is megyek.
Kimentünk együtt a buszpályaudvarra és megvártuk. Bemutatkozott, illemtudó volt. Meghívtam őket egy közeli kávézóba reggelizni. Ott kicsit megnyugodtam, mert láttam, hogy rendes jó fej fiú.
Mondtam nekik, hogy csavarogjanak, de ebédre várom őket. El is jöttek,utána pedig megint csavarogtak.
Azóta már háromszor volt nálunk a fiú, most hétvégén jön legközelebb, de most itt is alszik.
Meghívta a lányomat is hozzájuk, hétfőn reggel innen mennek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!